Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. mik00-

  Puoliautomaatit

  Mielellään vois olla 12/70 tai 12/76 mitäs se haittaa jos se on 12/89 ei sun niitä 89 tarvi ampua :D ammut 70 ja 76. se on hyvä ku saa 89 pesällä, jos joskus tekee mieli testata 89 nii ei tarvi sitte kirota että miks en ostanu sillo 89 pesäkkeellä, joskus jossain oli mp-153 76 pesällä Jos ampuu 89 pesällä 70 paukkua niin kuviot kärsii aika pahasti.Tietysti jos löytää paukun joka tekee hyvän kuvion ni sitte on eri asia.
 2. mik00-

  Baikal

  jos oot vähän heiveröisempi niinku minäki, en halua pelotella mutta kokemuksella voin sanoa että 1 piippunen potkii aivan H*lv*tisti. ainakin minulla :D Kuinka heiveröine sä oot ku ei mulla yks piippunen ij-18 potkassu paljua mitää? (oon 172,5cm pitkä ja massaa sen 51kg)
 3. mik00-

  mopo

  vakiona pidän, kaikki kehuvat derbiä ja sanovat että älä osta gileraa. eikös niissä oo ennen ainaki ollu sama kone? Gilera=Derbi sama kone sama runko ainut ero taitaa olla että on eri katteet.
 4. Hiihtohan tuo on päälajina ja sitten kalastusta ym. muuta erästelyä.Onko muuten voorumilla muita hiihtäjiä ihan niinku sm tasollaei tierä vaikka hiihettäis samasa sarjasa :)
 5. mik00-

  mopo

  löytyis tommonen supermoto gilera smt. ihan siistin näkönen. mutta yltääkö 150cm ukko ajamaan tommosella gileralla. (istuinkorkeus 85cm gilerassa) EI GILERAA! Huono kone, ei kestä kuulemma 09 - mallin koneet 10tkm pidemmälle. Ja 150cm ukko ajelee helposti tuollaisella, sm kummit madaltavat mopoa todella paljon, laitoin omaan mopooni juuri safari kumit, jotka ovat niinkuin enduron ja sm kummin yhistys, ja pitoja sitten löytyy! Niin aina noita kuulo puheita.Jos pistetään minarelli ja rabasa samalle viivalle niin kumpikin kestää suunnilleen yhtä kauan ::).
 6. mik00-

  Baikal

  Eli tänne voi laittaa kysymyksiä ja mielipiteitä kyseisestä merkistä, ei mitään tyyliin"joo se on yks p*****ska venäläinen lankun pätkä jolla ei tee mitään"Itte mp 133 pumppua olisin aatellut sitten kun tulee ikää. Mitä mieltä olette aseesta miten pelaa roiskiiko 89 pesällä jos ampuu 70,syöttääkö hyvin kaikkia paukkuja ja onko vikoja.Keskustelua pystyyn vaan :)
 7. mik00-

  Eräsaappaat

  Dunlop merkkiset kumisaappaat ostettu paikallisesta meijeristä turvakäri ja naulanastumissuoja "vain" 85e ;D
 8. Niin se on. Kunpa saataisiin metsästys pidettyä harrastuksena myös meidän nuorien keskuudessa.
 9. Kyllä vielä saa pitää olla kummankin vanhemman suostumus, mutta muutoksen jälkeen pitää olla 18v.Jos nyt oikein muistan.
 10. USKON ja TOIVON että se ei tule ainakaan ens vuoden puolella ja eikös pistooliin pidä olla 20 vuotisa ja 5 vuoden ampumaseuran jäsenyys ???
 11. mik00-

  Foorumin ikäjakauma

  14 ja 15 tulee 22.3 ja sitte alkaa kaamia sorsastuskauden odotus ;D
 12. mik00-

  Turinapalsta

  Ois kova jos joku tekis saman tapaisen pelin metsästykseen liittyen, kuin propilkki :)
×
×
 • Luo uusi...