Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Itse veisin aseen asesepälle kunnostettavaksi, on aina omat riskinsä siinä kun asetta ruvetaan itse korjaamaan, ja turvallisuutta aina pitää ajatella, oli kyseessä ilma-ase tai ruutiase.
 2. metsastyskortti

  Pyyn pillitys

  Muuten hyvä video mutta musiikki pilasi koko videon...
 3. Poke, mainostus sallittu vain sinne osoitettuun ketjuun!
 4. Pelkkä liipasinlukkokin riittää siihen että voit säilyttää asetta asianmukaisella tavalla.
 5. Anteeksi offtopic, mutta nyt voin kyllä sanoa että en ole eläessäni nauranu näin lujaa :D Kiitos mahtavasta koosteesta jussi ! ;D
 6. metsastyskortti

  metsäkanalinnustus 2012

  Tulipa käytyä pitkästä aikaa kun töiden päälle ei ole jaksanut/kerinnyt, niin aamutuimassa hienossa lumisateessa 5 asteen pakkasella teeriä katselemassa, elämäni hienoin teeriaamu, teeriä näkyi ja yksi kiväärille reppuun päätyi! Kuvaa en saa tähän laitettua, josko myöhemmin laitan :)
 7. metsastyskortti

  Pienpetosaaliit

  Hieno homma! :) Onpas yksi pesärosvo vähemmän! On sitä tullut käytyä haaskalta kettuja lahtaamassa, pienellä kaveriporukalla 2 ollaan saatu jo, asiaa auttaisi jos lumi tulisi maahan. Samalla kartoittanut luolastoja, ja tiedossa 2 latokoloa, 3 maapesää ja 1 kolo vanhassa tervahaudassa! Koiran kun vielä saisin lainalle niin pääsisi katsomaan asukkeja!
 8. Näpsäkän näköinen laite tuo minkä Punakettu linkitit, pitää katsoa jos ostaisi tuollaisen KaNuun, jotkut tosin ylistävät ja vannovat juuri noiden hiiren/rotanloukku laukaisimien perään mutta itse en sellaista osaa virittää niin tuo voisi olla yksinkertainen vaihtoehto! Toimisikohan Hauen kalastuksesta tuttu iskukoukku-viritelmäkin tehokkaasti?! ::)
 9. Nähtävästi on tullut, pahoittelut! ;D Nuo "Olympus" panokset näyttävät olevan samalta valmistajalta mikä tekee "Torhammer"kin, joten voisin väittää että ihan huippupanoksia!
 10. metsastyskortti

  metsäkanalinnustus 2012

  Tulipa eilen käytyä teeriä katselemassa, yksi pyy päätyi reissulta reppuun, ja vähän myöhemmin pyy laukauksesta n.50 metrin päästä lensi kymmenkunta teertä aukkoa pitkin nevalle, joita lähdimme jahtaamaan, eipäs jääneet puihin joten ei teerisaalista :)
 11. metsastyskortti

  metsäkanalinnustus 2012

  Hienon näköinen tuo ensimmäinen kuva! Minkä rotuinen Nalle koiruus on? :)Pitää huomenna kokeilla jos saisin startattua jahdille, tänään tulee vettä niinkuin esterin jostain että enpä taida mennä itselleni keuhkokuumetta kerjäämään.
 12. Eikös se ole hienoa olla iso-isä? :) Aikas nuorena on likkasi mukulan pyöräyttänyt, itse en tässä samassa iässä edes harkitse lasta, toki kuivaharjoittelua voisin harrastaa vaikka joka päivä! :) Ei näistä säistä ota selvää, että koska tuonne edes voisi ajatella tekevänsä jonkinlaisen retken, koko ajan sataa vettä.
 13. Kunhan saisi säästeltyä vähän pääomaa niin voisin itse poistaa tuon Wolf puvun!
 14. metsastyskortti

  Autokeskustelua

  Nojoo, totta mutta omapahan on asiansa vaikka Ferrarista tekisi maasturin ja ajelisi kuin pulloperse sika pitkin peltoja :) Helpommalla pääsisi toki ilman mitään korokkeita yms kun ostaisi muutaman satasen ooppelin ja ajelisi sillä metsäajot, jos jää jumiin tai menee esim. öljypohja rikki niin ei muutakuin romu paaliin :)
 15. Winchersteristä on nopeusammunta videoita juutupessa, ja beretalta kanssa, ja baikalilta 50 000 laukausta putkeen videokin.
×
×
 • Luo uusi...