Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. viltsu97

  Ongelma...

  Itellä nyt 4-vuoteinen ajokoira narttu. Pilliä koira ei vielä kovin hyvin usko. Mutta tänä syksynä olen ruvennut ottamaan koiran juoksemalla kiinni ja antanut makupalan. Siinä samassa kun pillittelee niin luulisi että alkaa pysähtymään pillistä. Kerran tänä syksynä koira totteli pilliä, lähti juoksemaan tietä pitkin pois päin mutta kun vihelsin niin kääntyi takaisin ja tuli luokseni.
 2. viltsu97

  Metsäkanalinnustus!!

  Tänään tuli käytyä tutun kanssa jänisjahdissa ja siinä samassa teeriä metsästelemässä kun pari suota aivan lähellä. Teeriä ei näkynyt hirveästi, ei kyllä paljon etitty mutta puplatusta ja suhaltelua kuului. Pääsin ampumaan ukkomehtoa männynlatvaan mutta alihan se meni. Oli kiikarin korkeus säätö kääntynyt, kun ei ei ole minkään korkin alla. Noh tälläistä sattuu onhan tässä vielää aikaa jahdata =)
 3. viltsu97

  metsäkanalinnustus 2012

  Lauantaina ei mitään tullut vaikka pääsin haulikolla teertä ampumaan melko varmalta paikalta mutta raakasti huti meni. Sunnuntaina lähdin käväsemään majavan padolla ja siinä kävellessä lähti poika metso ojan reunasta ja sen sain ammuttua. Oli todellakin tämän vuoden poikanen, painoa valtavat 2.3kg :D
 4. viltsu97

  Sorsastus

  Tänään sitten aattelin käyä iltalennolla. Saa nähä miten lentää.
 5. viltsu97

  Kyyhkyn metsästys

  Ite mitä on tullu nuitten kuorikuvien kanssa metsästettyä ni ennemmin kyyhkyt säikkynyu niitä kun laskeutunut maahan. Tänä vuonna pitää kokeilla koko kuvia ja tuikkia niitä puiden oksiin
 6. viltsu97

  Kyyhkyjen ja sorsien ruokinta

  Kyyhkypaikallani on kyyhkyjä käynyt muttat ei ole paljon poikasia näkynyt vielä. Tänä aamuna oli metso 2 kyyhkyn kanssa samaan aikaa ollut ruokinnalla :)
 7. Jokos olette paljon nähneet kanalintu poikueita? Itse en olu kuin yhden, mutta en kauheemmin ole metsässä liikkunut. Keväällä näkyi paljon metsoja ja teeriä hiekkateillä.
 8. viltsu97

  Mitä koiria teillä on?

  Suomenajokoira 4 vuotias ja lapinkoira
 9. viltsu97

  Riistakamerat

  Tuttu jonka kanssa metsästämme jänistä ja kalastelemme niin osti haaskallemme 80e kameran( http://www.eranetti.fi/index.php?act=viewProd&productId=144 ).Kamera toiminut hyvin. Haaskalla käynyt pääosin korppi ja maanantai aamuna oli käöynyt karhu kahden pennun kanssa. muuta ihmeempää ei oo näkynyt.,
 10. viltsu97

  Kyyhkyjen ja sorsien ruokinta

  Itelläkkin ruvennu kyyhkyt käymään ruokinnalla. Paikkana itellä on mehtätien lenkki joka on ison kuusikon ja hakkuu aukon reunalla.
 11. viltsu97

  Kyyhkyjen ja sorsien ruokinta

  Nythän nuita kyyhkysiä on ruvennut näkymään vähäsen. Pitihän niitä jyviäkin jo vähäsen viedä että jos jäisivät pesimään.
 12. viltsu97

  Valokuitutähtäin

  Itella Ollu Easy Hit ja hyvä on. Itelllä on punasena ku ei ollu kaupassa vihreitä.
 13. viltsu97

  Sorsastus

  Aamulla sorsia kattelee. Näkyhän nuita. Sain 3 sorsaa. 2 veteen ja 1 lentoon.
 14. viltsu97

  Mettäreppu

  Itelläkki tuommonen reppu ja ihan hyvä on =)
 15. viltsu97

  Sairauksista

  Itelläkki nyt nuhaa ja kurkku kipeä vähän. Vituttaa jos viikonlopus nousee kuume
×
×
 • Luo uusi...