Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
  1. tuoretta järvikalaa joko pilkiltä tai verkoilta olen yleensä loukkuihin pistänyt ja kyllähän niitä tuholaisia on jäänyt rautoihin..ja tosiaan kannataa just ne hajut sun muut "häivyttää" siitä loukusta esim. katkoa tuoreita kuusenoksia ja hangata loukku läpikotaisin sillä havu tupolla. loukkuun tarttuu mehtäinen tuoksu, jolloin minkki tmsei välttämätä karta loukkua niin paljon.
  2. lepisto63

    Pienpetosaaliit

    pitäisi minkki loukut kyllä viedä purojen varsille pyyntiin, niitä joutaa vähentää. tuoretta järvikalaa kun kävisi pilkkimässä syötiksi niin se on kyllä taattu että minkki löytyy raudoista. ;) itte ei ole viellä joutanut petojahtiin mutta naapurin autiopihan ladon alta oli kettu kaivettu ylös ja nyt kait se siten pitäisi pistää taanalle. muutama supi siellä jo henkarissa roikkuu.. :Dei kenelläkään muuten olisi tietoa vuoden 2010 turkishinnoista että paljonko ostajat maksavat supi, kettu, näätä, minkki nahkoista?
×
×
  • Luo uusi...