Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. -Browning Maxus 12/89 1/2 auto 8)-Khan Field Camo 12/76 päälek.-Tähti 16/70 Rinnak.
 2. Kenttakauppa.fi

  Kyyhkyjen ja sorsien ruokinta

  Viime vuonna yksi ruokintapelto kyyhkyille ja tänä vuonna laitetaan kaksi lisää. Tuntui toimivan, vaikka aamuisin pitkin kesäää näkyi vain 1-3 kyyhkyä. Alotuspäivänä tuli klo 7 aikoihin n.90 linnun parvi ruokailumielessä pellolle. siitä jäi 10kpl saaliiksi ja pitkän päivän jälkee lintuja oli repussa 28 kpl. Kuitenkin hävisivät heti aloitus päivän jälkeen. Peltoihin heitetään riistahernettä, vehnää ja hyväksi todettua merisuolaa. Kun osaisi vielä ampua, nii lintuja olisi ollut enemmän. :D Sorsille kaksi ruokintapaikkaa joihin viedään kauraa ja ohraa 2 kertaa kesässä noin 250kg kerrallaan(näin ollen saavat ruokailla rauhassa).
 3. Kenttakauppa.fi

  Benelli

  Kantsii miettiä Franchi fast black tai pro, painoo 2,85 kg ja rekyyliä miinus 45 % muihin verrattuna kuten benelli SBE. Itselleni tulee seuraavaksi, kun saan rahat koska iskä ei enää maksa ::) ::)
 4. Itselläni oli edellinen haulikko Escort ps niklattu ja täytyy sanoa että mielettömän hyvä ampua ja siihen liittyen ei kestänyt ampua RC:n 12/70 1050bar 3,3mm panosta. Räjähti ns. käsiin koko ase. Takuu ei korvannut.
×
×
 • Luo uusi...