Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Tuli tuossa viikolla hankittua uusi lintupyssy teerijahteja varten ja nyt innolla odotellaankin sitten syksyn jahteja. Tuossa kun katsoin taas noita metsästysaikoja, niin rupesin jälleen miettimään että on se vain surkeaa kun tätä hienoa lajia voi harrastaa niin lyhyen aikaa vuodesta. Esimerkiksi teertä, pyytä ja metsoa voi pyytää vain reilun puolitoista kuukautta vuosittain. Tottahan toki rauhoitusajat ovat tärkeitä, mutta voisiko aikoja jotenkin pidentää pitämällä metsästys silti riistanhoidollisesti kestävänä?Onko mielestänne metsästysajat sopivan mittaisia vai pitäisikö niitä joiltain osin pidentää? Mitä metsästysaikoja pidentäisit ja kuinka paljon? Miksi?
 2. Itselläni on ihan rehellinen pitkäteräinen lapinleuku pikkupuukolla varustettuna. Leuku on äärettömän kätevä yleistyökalu metsässä ja onhan se esteettisesti komiakin vyöllä roikkuessaan miekkamaisesti! ;)
 3. Viime vuonna tuli ammuttua 7 piikkinen hirvisonni, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus saada takkahuoneen seinälle vielä näyttävempää koristusta!
 4. lauraj

  Vääriä Vieraita

  Loistava reissuraportti! Näitä on todella ilo lukea! :D
 5. Meikäläisen ehdoton suosikki on Suokukkojen tanssi, jonka on kirjoittanut Unto Ek. Se on siitä mukava kirja, että siinä eräilyn lisäksi käsitellään muutakin elämää erittäin hienosti! :)
 6. lauraj

  Ajokoiran valinta

  Olen valitsemassa ajokoiraa metsähommiin ja muutama kysymys heräsi mieleeni... Minkälaista eroa on Suomenajokoiralla verrattuna muihin ajaviin rotuihin? Verratessa Dreeveriin tai Venäjänajokoiraan, niin millaisia plussia ja miinuksia löydätte? Dreeveri ajaa ehkä hitaammin, mutta ajaako Suomenajokoira sitten isompaa lenkkiä?Millaisia mietteitä herää?
 7. 31 lupaa on meillä ja eiköhän siihen määrään näillä leveyksillä pitäisi aika näppärästi päästäkin!
×
×
 • Luo uusi...