Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. hunttaaja

  minne hävisi supit?

  Touko ja kesäkuussa tuli riistakameraan kuvia vaikka kuinka. pentuja ja aikuisia melekee päivittäin. heinäkuun alkupuolella alko kuvat olemaan harvemmassa ja loppupuolella ei kuvan kuvaa oo tullu.Sinäänsä hyvä jos kantaa on jokin verottanu.
 2. sotilaskivääri vm 1944 7.62x53rValmet 7x54pienoiskivääri Taiyo Juki vaimentimella eli 22lr
 3. Baikkalin mp-27 12/76 päällekkäispiipuune.. ja tulee olemaan!!
 4. Eli saisin paapaltani sen vanahan valmetin kiväärin.. enkä oo ennemmi kuullu 7x54 kaliperin patruunoista.. Mukaan saisin supistusholkin että itte sais latailtua.. Mut pitäis vaa hommailla latausvehkeet.. Onkoha tollaasia patruunoita myynnissä mihinää?? itte en netistä moisia löytäny.. Kiväärin lukko on kuulemma sama kun 308 mutta luoti tasan 7mm.. Onkoha kellää kokemusta moisesta??
 5. hunttaaja

  Baikal

  itte ostin viime syksynä uuen mp-27 12/76(eli ij-27).. pirun hyvä työkalu ;D.. ainut vika oli että kuukaus sitten alko perä letajamaa eikä sitä saanu kiristettyä.. ei muuta kun takuuhuoltoon ja nii tuli laikasta ku uus.. pirun hyvä.. muttei tietenkään kaikkien mieleen..
×
×
 • Luo uusi...