Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Routa

  haulikko haussa

  lincolnin ostin No hyvä. Onneksi olkoon. ;DSiihen käy kyllä panos kuin panos mutta itse käytän omassani Remongtonin minimagnumia. Jos kauas haluat tappaa Remington HD.
 2. Muistikortti hajos kamerasta justiin nyt kun sitä tarvis, oon vaihtanut aina kortteja kameran ja riistakameran välillä kun olen käynyt tarkistamassa riistakameran ja nyt ei oo ku yks kortti >:( Reilu 3 kuukautta kesti tuoki paska ja makso melkein 30 euroa, nykyajan romua. http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=35412&back=42121 Saanko suositella Scan Disc-kortteja?Ei ole vuosikausiin ollut mitään ongelmia. Ja itse en muita osta.
 3. Läpi vuoden Remington. ;DSyksyllä 40 g: n Minimagnum ja talvella 50 g: n Magnum. Tiedä sitten, onko siitä hyötyä (siitä suuremmasta latauksesta).Mutta hyvin nuo on pelittänyt aina ja kuvio ja upotus on hyvä. Myös talvella! ;DVaan jos tehokkaan panoksen haluat, on se RemingtonWingmaster hd. Haulit wolframin, kuparin ja teräksen seosta, raskaampaa kuin lyijy. On riittävän tehokas aina sinne 70 metriin 4 mm: n hauleilla. ;D Myös talvella.
 4. Jaa, mökillä myrsky repi katon ja se kuulemma vuotaa. Täällä meni keittiökaappien asennus tehtaan toimesta ihan vituralleen. Tai meinasi mennä...riidellä on pitänyt. >:(Mutta muuten menee hyvin! Elossa ollaan!! ;D
 5. Routa

  Qkkelin kotisivut

  Moi!Kävin sivuillasi ja vieraskirjaviestikin tuli pariin kertaan! ;DLisäsin sivusi omiin linkkeihini.Hyvät sivut, pystytkö kääntämään ainakin osan ruotsiksi ja/ tai englanniksi? ???
 6. Routa

  Metson metsästys

  Lintukannat vaihtelevat kai paikallisesti aika paljon.Täällä Itä-Suomessa niitä on vuosikausia ollut jo niin vähän, etten ole niiden vuoksi ladannut edes haulikkoa jänismetsällä kulkiessani.Nyt poikueet näyttävät suurilta mutta mielestäni juuri nyt ne pitäisi rauhoittaa kokonaan pariksi vuodeksi. Nyt niitä olisi pieni "siemen" mistä lisääntyä.Mutta koskaan ei varmaan päästä niihin 60 ja 70-luvun lintumääriin. Silloin olen viimeksi ampunut (ja saanutkin) metsoja ja teeriä. ;)
 7. Routa

  Lincoln

  Jep, jep. Kokeilemallahan se löytyy ja jos ei löy ni tukkisepälle... :) Niin no, mutta yleensä tuon tukin sorvaaminenkin maksaa jo hunajaa, ettei ole ehkä järkevin vaihtoehto ostaa asetta vain sen takia, että se olisi laadukas, hinnasta viis, pää asiahan on se että itse tykkää ja sopii! No jos meillä on samanlainen "rakenne" niin etsi käytetty Miroku. Myös se käy minulle yhtä hyvin. Ja muita sopiviapa en ole tavannutkaan.Muut ovat minulle sellaisia "Berettamaisen" yliampuvia eli kiskoa näkyy aivan liian paljon (=liian suora tukki). Huonoiten sopivia ovat olleet Beretta ja Finclassic. ::)
 8. Routa

  Lincoln

  Vaikkakin yhtä nallipiikkien katkeamista olen todistanutkin. Nallipiikkien katkeaminen voi johtua siitä, että sitä on lauottu tyhjään liian usein. Itse meinasin ostaa Lincoln Premierin, muttei käynyt poskelleni, joten kauppaan jäi. Ja LIncoln Luxea (Gold) ei kaupassa ollut?Se sitten käy ainakin minulle hyvin, vaikka Premier ei käynyt ollenkaan.Luxessa on käyrempi tukki, leveämpi kisko (11 mm), ejektorit ja muutenkin sirompi ja nätimpi rakenne. ;Dhttp://www.fair.it/eng/lx600dl.html
 9. Suomalaisista Erälle.netissä, saksalaisista Jagdhundehalter.de ja Wild und Hund-foorumeilla. Olen kirjoittanut myös saksaksi esittelyn dreeveristä ja suomenajokoirasta "Natur und Hund" sivustolle. http://www.sabinemiddelhaufeshundundnatur.net/hunderassen/portdrever.htmhttp://www.sabinemiddelhaufeshundundnatur.net/hunderassen/portfinnenbracke.htm Olisiko mahdollista, jos vaikkapa suomentaisit tuon sinun esitelmäsi suomenajokoirasta tai dreevereistä tännekkin? Mielenkiintoisilta vaikuttivat, ainakin kuvien perusteella kun en saksaa osaa aakkostakaan :D. Meinaatko tähän ketjuun vai tuonne "koirat"-osioon? Dreeveristä uskon tietäväni enemmänkin mutta tuon verran yleistietoa myös suomenajokoirasta. ;DNyt on valmiina myös kasvattajahaastattelu italialaiseen koiralehteen dreeveristä. Lähetetty jo sinne lehteen.http://www.sabinemiddelhaufeshundundnatur.net/hunderassen/zuechter%20interview%20drever.htm(tässä saksankielinen versio)Jari Fors tekee/ on jo tehnyt vastaavan suomenajokoirasta. ;Dhttp://www.sabinemiddelhaufeshundundnatur.net/hunderassen/zuechter%20interview%20finnenbracke%20dts.htm
 10. Suomalaisista Erälle.netissä, saksalaisista Jagdhundehalter.de ja Wild und Hund-foorumeilla. Olen kirjoittanut myös saksaksi esittelyn dreeveristä ja suomenajokoirasta "Natur und Hund" sivustolle.http://www.sabinemiddelhaufeshundundnatur.net/hunderassen/portdrever.htmhttp://www.sabinemiddelhaufeshundundnatur.net/hunderassen/portfinnenbracke.htmSiellä on paljon tietoa eri koiraroduista saksaksi.On vaan joskus hieman vaikeaa pysyä heidän erityylisissä, metsästyskulttuurien eroista johtuvissa ajatuksissaan mukana. ;D
 11. Routa

  haulikko haussa

  Lincoln Premier päällekkäispiipuinen - jos nousee hyvin poskelle. ;D
 12. Routa

  Kännykät?

  Voi itku. Eikös siulla ole muistikorttia siinnä puhelimessa?Itsellä on Easy Go Hunter koiranpaikannukseen (ja miksei itsensäkin paikannukseen) mutta viime syksynä seurailin tytön ja vävyn koiraa tekstareilla tuolla Ultrapointilla ja tykkäsin ohjelmasta. Hyvin paljon saman tyylinen kuin Easy Go.
 13. Routa

  Kännykät?

  S40, jolloin en ainakaan vielä ole löytänyt toimivaa maasto/järvinavigointiohjelmaa.Kokonaisuutena arvosanaksi kuitenkin 9/10 omien tarpeiden mukaanAinakin Ultrapoint Maasto (ilmainen ohjelma, kartat maksaa/ 300 karttaruutua ilmaiseksi) toimi omassa S40-pohjaisessa Nokialaisessa täysin virheettömästi. ;Dhttp://www.ultrapoint.fi/fi/dogps_maastoJa on minusta hyvä ja helppokäyttöinen ohjelma.
 14. Routa

  Missä kävit/käyt armeijan?

  Kontiorannassa huoltokomppanjassa kuskina. Aloitin asepalveluksen 2010 tammikuussa ja kotiudun 2011 tammikuussa. Nopeasti aika menny kohta 8 kuukautta takana. Siis entisessä KarJP: ssä missä minäkin. ;DMikä se nyt on nimeltään? Karjalan Prikaati?
 15. Routa

  Missä kävit/käyt armeijan?

  Karjalan Jääkäripataljoonassa/ KarJP, sissikomppaniassa. Sissialikersantti, vahvoja puolia armeijassa olivat ammunta (pataljoonan mestaruus) ja suunnistus - silloin kun palkintona oli kuntoisuusloma. ;DJa kyllä sitä riittikin! Metsässä asuttiin paljon. Silloin joskus keljutti rajusti, nyt ne ajat hymyilyttää - positiivisessa mielessä! ;D
×
×
 • Luo uusi...