Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Vanha venäläinen Baikal IJ 58 12/70 rinnakkaispiippuinen, hyvä kevyt ase kantaa metässä mukana ja toimii kun junan vessa ;D
 2. IronJones

  Kännykät?

  Mulla on pari vuotta vanha nokia 5220 expressmusic, 1,3 mpixel kamera, soitin yms. Ois tarkotus ostaa ens syksyks joku nokialainen johon sais maastokartat ja jossa ois sisäinen gps. ja ostaa ne ohjelmat että voi koiraa seurata.
 3. IronJones

  Jänisjahti

  No ihmeen myöhään näkyy muut menevän metsään... :oNiin Kyllä itsekkin käyn jo alku syksystä jänistä jahtaamassa ennen lumia mutta meinasin vaan että koiralla kulkee paremmin jänis kun lumet tulee, eikä ole metsässä niin paljoa muita hajujakaan.Kaksi jahti reissua takana tänä syksynä ekalla kerralla ei jänistä löytyny toisella kerralla ajo koira vähä aikaa mutta ei saanu kunnolla jänistä "ylös" Katkonaista ajo. ;D
 4. IronJones

  metsäkanalinnustus 2012

  no niin tänä aamuna ne kaksi ensimmäistä teertä tipahti. Noustiin 5 aamulla ylös ja eikun suolle passiin aikamme istuskeltuamme ja teeriä kutsuttuamme lensi teeri karja yli siitä pudotin kaksi.
 5. IronJones

  Tynkä syksy edessä..

  Onhan nuo lintu kannat parantunu huomattavasti viime syksystä täällä p karjalassakin,poikueet isoja. täälläkin on rajattu metsästystä 15 päivään lokakuuta, joka on mielestäni hyvä koska vaikka lintu kannat on parantuneet niin eivät ne ole vielläkään sillä tasolla kuin parhaimmillaan oli jokunen vuosi sitten.
 6. IronJones

  Jänisjahti

  Joo kuhan lumi tulee maahan niin parempi ajattaa jänistä, eipä ole paljon ekasta jäniksen metsästys reissusta kerrottavaa, saipahan koira juosta. Lauantai aamuna käytiin metällä ei ajoa ja eipä kyllä kelikään ihanteellinen ollu vettä sato yön ja aamulla tihku sadetta.
 7. IronJones

  Ensimmäinen jänikseni!

  Ensimmäisen jänikseni ammuin vuonna 2005 talvella. Koira oli ajanut jänistä reilun tunnin kunnes isäukko ampui sitä seurasi kotvan hiljaisuus jolloin kysyin isältä radio puhelimella: no jäikö se? Isä vastasi että oli kaatunu mutta ku meni lähemmäs ampaisi juoksuun eikä siihen kerinny ampua enää, että oottele siellä passissa jos se sattus kohalles. No sitten koira oli tullu isännän luo (kun oli jänistä jälessä ) ja isäntä usutti sitä jäniksen perään jonka jälkeen alko uus ajo joka tuli minun passiin mutta koira oli niin lähellä jänistä että ei pystyny ampumaan ja ajattelin että voi prkl siinä se meni kunnes jänis kävi lenkin ja tuli nenän eteen kuusen alle istumaan ja siihen minä se pamautin ja sittenhän sitä sai isälle kehuskella oikein kunnolla kun ei jänis hänellä kaatunu. ;D
 8. IronJones

  metsäkanalinnustus 2012

  Ens viikon perjantaina pitää lähteä aamusta vakio paikalla pillittämään teeriä ja ottaa kivääri mukaan jos joutuu pitemmälle ampumaan kun haulikon kantamalle.
 9. IronJones

  Jänisjahti

  Onko Tullu saalista tänään. Ite ei päässy tänään viellä jahtiin mutta viikonloppuna ois tarkotus lähtee koiran kanssa metsälle.
 10. IronJones

  Sorsastus

  Ite ei oo kerinny käymään metällä kun aloitus viikonloppuna sieltä saaliiksi sain tavin ja telkän heinäreitä en päässy ees ampumaan. Armeijassa menny nyt viikon loputkin no pitää ens viikon lopuks anoa lomia ja käydä jänistä metättämässä.
 11. IronJones

  Isoin kalanne??

  6kg hauki. Viime kesänä oltiin kaverin kanssa kuhmossa kalareissulla ja yks ilta kun vedettiin uistinta niin tuommonen hauki tarttu kiinni.
 12. IronJones

  Missä kävit/käyt armeijan?

  Kontiorannassa huoltokomppanjassa kuskina. Aloitin asepalveluksen 2010 tammikuussa ja kotiudun 2011 tammikuussa. Nopeasti aika menny kohta 8 kuukautta takana.
 13. IronJones

  Sorsastus

  joo se alkas olla aloitus v loppu ihan lähellä saas nähä pääseekö ite aloitukseen vai pukkaako ginestä armeijassa. Kuskina oon niin saattaa joutua leirille. Vähä tympii jos ei alotukseen pääse sillon niitä yleensä parhaiten lentää.
 14. IronJones

  Kyyhkyn metsästys

  Meidän hirviporukalla oli tänään riistakolmio laskenta. Oltiin autolla lähössä pois niin kyyhky oli tiellä syömässä ei lähteny mihinkään vaikka ajo autolla ihan lähelle oli poikanen, lopulta nousi puun oksalle muutaman metrin päähän tiestä...Meidän jahti mailla ei kyyhkyjä paljoa ole joten metsästys alkaa sorsastuksella. :o
 15. IronJones

  Sorsa pillit!

  Itselläni ei ole sorsa pilliä mutta olen kyllä suunnitellut ostoa. Onko kokemuksia näistä pilleistä? vaatiiko kauan harjoittelua että oppii pillillä ääntelemään?Millä hinnalla saa hyvän pillin ja millainen kannatta ostaa kun on näitä yksi ja kaksi kielisiä pilllejä???
×
×
 • Luo uusi...