Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Vanha venäläinen Baikal IJ 58 12/70 rinnakkaispiippuinen, hyvä kevyt ase kantaa metässä mukana ja toimii kun junan vessa ;D
 2. IronJones

  Kännykät?

  Mulla on pari vuotta vanha nokia 5220 expressmusic, 1,3 mpixel kamera, soitin yms. Ois tarkotus ostaa ens syksyks joku nokialainen johon sais maastokartat ja jossa ois sisäinen gps. ja ostaa ne ohjelmat että voi koiraa seurata.
 3. IronJones

  metsäkanalinnustus 2012

  no niin tänä aamuna ne kaksi ensimmäistä teertä tipahti. Noustiin 5 aamulla ylös ja eikun suolle passiin aikamme istuskeltuamme ja teeriä kutsuttuamme lensi teeri karja yli siitä pudotin kaksi.
 4. IronJones

  Tynkä syksy edessä..

  Onhan nuo lintu kannat parantunu huomattavasti viime syksystä täällä p karjalassakin,poikueet isoja. täälläkin on rajattu metsästystä 15 päivään lokakuuta, joka on mielestäni hyvä koska vaikka lintu kannat on parantuneet niin eivät ne ole vielläkään sillä tasolla kuin parhaimmillaan oli jokunen vuosi sitten.
 5. IronJones

  metsäkanalinnustus 2012

  Ens viikon perjantaina pitää lähteä aamusta vakio paikalla pillittämään teeriä ja ottaa kivääri mukaan jos joutuu pitemmälle ampumaan kun haulikon kantamalle.
 6. IronJones

  Sorsastus

  Ite ei oo kerinny käymään metällä kun aloitus viikonloppuna sieltä saaliiksi sain tavin ja telkän heinäreitä en päässy ees ampumaan. Armeijassa menny nyt viikon loputkin no pitää ens viikon lopuks anoa lomia ja käydä jänistä metättämässä.
 7. IronJones

  Isoin kalanne??

  6kg hauki. Viime kesänä oltiin kaverin kanssa kuhmossa kalareissulla ja yks ilta kun vedettiin uistinta niin tuommonen hauki tarttu kiinni.
 8. IronJones

  Missä kävit/käyt armeijan?

  Kontiorannassa huoltokomppanjassa kuskina. Aloitin asepalveluksen 2010 tammikuussa ja kotiudun 2011 tammikuussa. Nopeasti aika menny kohta 8 kuukautta takana.
 9. IronJones

  Sorsastus

  joo se alkas olla aloitus v loppu ihan lähellä saas nähä pääseekö ite aloitukseen vai pukkaako ginestä armeijassa. Kuskina oon niin saattaa joutua leirille. Vähä tympii jos ei alotukseen pääse sillon niitä yleensä parhaiten lentää.
 10. IronJones

  Kyyhkyn metsästys

  Meidän hirviporukalla oli tänään riistakolmio laskenta. Oltiin autolla lähössä pois niin kyyhky oli tiellä syömässä ei lähteny mihinkään vaikka ajo autolla ihan lähelle oli poikanen, lopulta nousi puun oksalle muutaman metrin päähän tiestä...Meidän jahti mailla ei kyyhkyjä paljoa ole joten metsästys alkaa sorsastuksella. :o
 11. IronJones

  Sorsa pillit!

  Itselläni ei ole sorsa pilliä mutta olen kyllä suunnitellut ostoa. Onko kokemuksia näistä pilleistä? vaatiiko kauan harjoittelua että oppii pillillä ääntelemään?Millä hinnalla saa hyvän pillin ja millainen kannatta ostaa kun on näitä yksi ja kaksi kielisiä pilllejä???
 12. IronJones

  Sorsa veneen teko

  niin voi olla että ei niin hyvä oo tuo jolla käytännössä. Sillä pitäs yksin soutaa metsästäessä mutta aika hankala ampua soutaessa. kanootti ois kyllä kevyt kulkuinen ja hyvä kahdestaan meloa.
 13. IronJones

  Sorsa veneen teko

  Ollaan jo pitkään metsästys kaverin kanssa puhuttu/haaveiltu että tehtäs ite pieni jolla sorsan metsälle. Olis kätevä tuommonen pikku vene kun aika paljo ohuita jokia siellä missä metästellään. Arvelin avata keskustelua ootteko rakentanu näitä veneitä ja minkälaisia? Millaisia kokemuksia käytössä?
×
×
 • Luo uusi...