Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
  1. Haulikoks tuli valmetin 212 12/70 ja kiväärinä rupes palvelee browning barII 1/2autom. 308win synteettisel tukil molemmat on viel palvelukses vaiks uutta on tullukki asekaapin sisäl.
  2. metsastaja99

    Petit basset griffon vendeen

    Sellane tuli mielee ku Dreeveri, kaveril on sellane jänis koirana, hyvin ajaa ja on seurallinen. Ainut et kuulema niinkun beaglen kanssa kannattaa tutustuu hiukan koiran vanhempiin kun kuulema joku sukuhaara on vähän ärhäkämpi. Oma kokemuksen piikelist on et kolmas on perhees ja eka oli äreän puoleinen mut nykyset 16v ja 3v lähtis kenentahansa mukaan mut kaikki ollu ihan huippu ajurei.
  3. Eli mitä aseita vasureil on kaapis. Itelt löytyy Browning bar II 308 ja valmetin 212 12/70. Valmetis o tehtaalaine tukki niin vino et haittaa lentoon ampumist mut braukki sopii vasemmal ja oikeel.Tulos Tikan T3 varmint stainles 308 ja benelli montefeltro 12/76.
  4. Ite oon ihme friikki ??? oikeekätine mut ammun vasemmalt ku tuntuu luontevammalt mut ei ol ongelmii oikeeltakaan. Tuli vissii pentun ammuttuu oikeel mut ku ei osant laittaa vasent silmää kiinni ni rupesin ampuu vasemmalt ja siit se si lähti.
×
×
  • Luo uusi...