Jump to content
Guest Guest

Metsästys Musiikki!

Recommended Posts

Guest Guest

Kuunteleeko teistä kukaan metsälle mentäessä jotain tiettyä kappaletta? Itselläni on ollut tapana useita vuosia kuunnella tätä kappaletta http://www.youtube.com/watch?v=UUotz6cBQBY&feature=related Muutenkin 70-80 luvun rokki on lähellä sydäntä tämä kappale on yksi suosikeista. :) Kertokaa tai linkkailkaa teidän kappaleita, jos on tapana huudattaa metsälle mentäessä jotain tiettyä! Noniin mennääs nyt vähä ohi aiheen onko pojilla tapana ottaa kaatoryyppyä, jos saa saaliin? :) Itselläni on aina silloin tällöin mukana viinaa nimeltään Kaatoryyppy onko kukaan kuullut tai maistellut juomaa? Takaisin aiheeseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No mulla aina Autolla ajaessa on auki Radio Rock... Eli mitä sitten sieltä sattuukin tulemaan juuri silloin.Ja noi ryyppäykset olen kokonaan jättänyt jo 24 vuotta sitten (eli ei tippaakaan), mutta en edes silloin aiemmin viinaa tai edes keskikaljaa metsälle mukaan ottanut (no usein oli silloin kuitenkin promilleita jo muutenkin edellisestäkin illasta ihan riittävästi, mutta kun toi ryyppääminen oli jokapäiväistä, niin eihän toi oikeastaan mitenkään toimintakykyyn vaikuttanut).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Oivoi. No onneksi itsellä pysyy käsissä. Harvoin kaato kännejä metsällä juon :-) Vähäiseksi on jäänyt muutenkin, ja kaljaa en juo, koska se on niin vanha juttu se mallas litkulla läträäminen. Joskus ehä menee joku 1-2 sauna olutta, mutta siihen se jää. Kirkkaita yms juon jos juon :-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...