Jump to content
Guest Guest

franchi fast black

Recommended Posts

Guest Guest

No itselläni ei kylläkään ole puoliautomaattia mutta saman merkkinen päällekkäispiippuinen on omistuksessani. Aluksi omassani oli toinen nallipiikinreikä liian ahdas ja piti lähettää se hiottavaksi, mutta sen  jälkeen on toiminut loistavasti. Eipä siinä mitään vakavaa vikaa ole, mutta hieman turhan kevyt se on ja perä on hieman liian suora. Oma aseeni nyt ei juurikaan ole verrattavissa puoliautomaattiin mutta laitoin nyt jotain informaatiota. Itse olen tykännyt kyseisestä merkistä. Saatan itsekin hankkia saman merkkisen puoliautomaatin joskus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

kunhan kyselen kun en ole vielä päässyt testaileen, ku selän perkele vihoittelee niin rata käynnit / pyynti on jäänyt väliin. ps on muuten kevyt ase kantaa eikä pahan hintanenkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Franchilla tuntuu olevan kaikki asemallit melko keveitä. Mainostaahan se itseään "kevyiden metsästysaseiden edelläkävijänä". Tällä merkillä se ei ole pelkkää sanahelinää vaan täysin totta. Tulevaisuus näyttää jos joskus innostuisin ostamaan sen franchin puoliautomaatin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Ite ostin viime kesänä käytetyn (kuin uusi), ammuin kesänaikana n:2000 kiekkoo ei murheita ja latasi kaikki kiekkopaukut toisin kuin kaverin benelli, metällä mukava kantaa ku kevyt ja kuviot on ollu hyviä koeammunnois. Parhaat kuviot tullu winsun paukuil keskimäärin. Eikä noi raskaatkaan lataukset tunnu missää perän ansiost, ainut et kannattaa laittaa maalii siihen peränpohjaan et tulee liukkaammaks ni nousee mukavammin poskel ja lipasputki kannattaa öljytä sisält kunnol, on niin tiivis et jos sinne pääsee kosteus ni saattaa jousi ruostuu. Et hyvän pyssyn oot itelles hankkinu ja noissahan on benellin piippu mut kehittyneempi lukko ja palautusjousi. Voin kyl lämpimästi suositella kaikille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...