Jump to content
Guest Guest

hyvä patruuna sorsastukseen

Recommended Posts

Guest Guest

Hubertus SPZ Zink 30gramman latauksella, sinkkiä kun on, niin kestää ampua vanhemmistakin aseista ja omasta 212 valmetistani antaa täydellistä kuviota. tappava panos sorsalla, kunhan pitää ampuma etäisyydet kohtuullisina (alle 35m)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Tuli kokeiltua muutama 89-patruuna vesilinnustukseen, Benellissä pelas hyvin Dap ja Winsun Dry-C. Kuviot semmosia että ihan luottavaisin mielin voi jahtiin lähtee. Arveluttamaan jäi vaan nuo tehot, voima riittää varmasti 30m matkalle mutta millaisia lie ko. patruunoiden upotukset, onko jollain testidataa ??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Kokeilin minäkin muutamia paukkuja uskollisella Baikalillani. Sellier Bellotin Steel Magnum 12/76 3,81mm antoi ihan susikuvion. En raaski mitään elävää edes yrittää ampua ko. patruunalla. Miragen Soft Steel 3,25mm tuntui pelaavan sylinterisuppeassa ja Sellier Bellotin normi 70mm patruuna 3,3mm hauleilla parannetussa sylinterissä, nämähan vastaa lyijyn ½ suppeaa ja kolmevarttista. Näillä ylihuomenna yritetään. Katotaan miten käy. Ei passaa roiskia ylimatkoille.Jotenkin muuten tuntuu, etten ainakaan itse ole löytänyt noista magnumeista tai mini-magnumeista oikein käypäisiä kuvioita lyijylläkään... Monen valmistajan raskaammat lataukset eivät ole toimineet yhtä hyvin kuin normaalit 36g lataukset. Ja käytän siis valmistajien omia suppareita, jotka ovat normaalimittaiset (Baikal ja vähän vanhemman mallin Beretta, joka ei ole teräskelpoinen).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...