Jump to content
Guest Guest

Haulikon patruunan jälleenlataus

Recommended Posts

Guest Guest

Oisko kellään kokemusta tai tietoa mikä vois olla itseladatuissa paukuissa vikana kun eivät tahdo toimia inertiatoimisissa puolareissa. Ei nimittäin lataa kun sillon tällön seuraavan paukun. Ja tehoa ja potkua löytyy kyllä ihan varmasti tarpeeksi koska sitä on kyllä testailtu. Ja on kokeiltu myös pitempi kantaista hylsyä. Hylsy on 70mm pitkä , 36g 3.1mm niklattua haulia ja 1,7g vihtavuoren N 340. Olis kiva tietää mikä on ongelma kun alkaa kärsivällisyys loppua kun ei aseet toimi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Lataatko load all 2:lla. Siinä on yksivaiheinen loppusupistus, mikä vain painaa patruunan kiinni. Hylsyn etuosaan ei tule viistettä, mikä aiheuttaa syöttöhäiriötä ahtaissa pumppu/puolareissa. Ongelmasta pitäs päästä kun tekee stuukkauksen huolella ja siististi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Latauslaite on MEC 9000 progressiivinen systeemi. Ja panokset kyllä menee piippuun ihan normaalisti mutta aammuttaessa hylsy jää joko piippuun tai lentää pois mutta uutta panosta ei tule piippuun. En tiedä voiko hylsyn kanta laajentua hetkeksi sen verran että se jarruttaa hieman hylsyn liikettä taaksepäin tullessa. Täytyy varmaan kokeilla pidempi kantasilla hylsyillä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...