Jump to content
Baikal2

Vaalit tulee. Oletko valmis?

Recommended Posts

http://www.metsastajaliitto.fi/vaalikoneTuo vaalikone näytti aika samaa linjaa mitä olen ajetellutkin.Tietenkin pitää vielä mietiä ehokas kohtasesti ja testailla muitakin vaalikoneita.Persut ja Keskusta näytti olevan kärkikahinoissa. Myös kokoomus ja joitakin pieniä puolueita.Vihreät näyttää olevan osittain metsästäjiä vastaan ja muutenkin moni asia ei oikeen  ole samassa linjassa minun mielipiteiden kans.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samoinhan minustakin näytti, mutta nyt en enää tuota apilanlehti-puoluetta äänestä, sillä petti luottamukseni siinä aselaki-äänestyksessä vaatimalla jäseniltään ehdotonta puoluekuria (joko äänestää puolesta tai jäädä pois sillä muuten on poliittinen ura ohi)...Ja nämä "punaiset puolueet" taas eivät juuri välitä meistä maalla asuvista...Muutaman ehdokkaan kesken on nyt sitten kova kamppailu minunkin äänestäni  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samoinhan minustakin näytti, mutta nyt en enää tuota apilanlehti-puoluetta äänestä, sillä petti luottamukseni siinä aselaki-äänestyksessä vaatimalla jäseniltään ehdotonta puoluekuria (joko äänestää puolesta tai jäädä pois sillä muuten on poliittinen ura ohi)...
Ja nämä "punaiset puolueet" taas eivät juuri välitä meistä maalla asuvista...

Tuotapa en tiennytkää tuossa aselaki asiassa. On kyllä kepulaisten johto vetäny tiukan linjan...Kiitos kun kerroit. :)Asiahan menee entistä kimurantimmaksi. Keskustahan kyllä maalasia luulis tukevan kun on ent.maalaisliitto. Pitänee kai tarkemmin seurata politiikkaa,että, miten ne nykyään asioita hoitaaa. "Punaisille puolueille" ei täältä ääniä tule herumaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toihan kepu on alkanut kalastella ääniä kaupungeista, joten on toi maaseutukin jäänyt vähän vähemmälle huomiolle...Eli melkeen kokoomus, ruåzalaiset, kristilliset ja persut jää enää minulle vaihtoehdoiksi kun en noita ihan pieniä uusia tulokkaita oikeen uskaltaisi äänestää kun ei niistä loppujenlopuksi vielä tiedä mitään...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...