Jump to content
valtsu

Kiväärin petaus

Recommended Posts

Tarvisin vinkkejä millä saisin pedattua 222.rem lintukiväärin!Tuli huomattua, ettei kasaa ei saa tulemaan kun tukki on piipussa kiinni. Eli rakoa ei ole laisinkaan, viime vuonna vielä oli. Aikaa ei ole sepällä käyttää ja tarvitsen aseen jo ens viikonlopuksi.Kotikonstein saa varmaan jonkunmoisen petauksen. Vaikka edes väliaikaisen. Ohjeita kehiin jos jollakin olis kertoa. Kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä tuo JR#15:en huopapetaus vois olla toimiva. Vielä jäi ase petaamatta täksi syksyksi.Mietin myös massapetausta, mutta tietotaitoa ei vielä löydy. Tässä on talavi aikaa värkkäilä tukki kohilleen kun aseella ei luultavimmin ole tarvetta kuin vasta keväällä.Mimmosia aineita massan tekemiseen tarvitaan? Ilmeisesti tarvii myös jonkullaisen irrotusaineen ettei tukki jämähä lukkorunkoon kiinni lopullisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tuo massapetaus mitenkään hankala ole. Otat vaan jotakin elastista massaa ja vedät sitä samalla periaatteella kuin tuota huopaa. Annat hiukan kuivahtaa että piippu ei tartu kiinni vaan kelluu massan päällä. Sitten vedät ruuvit niin tiukalle kuin menee, pitäs toimia noinkin. Korottuu varmasti sen verran kuin tarvis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...