Jump to content
jyri

Autokeskustelua

Recommended Posts

Yleistä keskustelua autoista tähän aiheeseen !Mitä autoja omistat ? Mikä on lempimerkkisi ? Oletko tyytyväinen nykyiseen menopeliisi ?Eli kaikki autoihin liittyvä keskustelu tänne... :)Kuvatkin omista autoista olisi mukavia.Itsehän täytän 18 vasta ensi vuoden toukokuussa.Mercedes tulee olemaan itselle se ensiauto ja Nettiautoa onkin aktiivisesti jo useampi kuukausi selailtu.Tekniikasta ja korimallista en vielä sano mitään.Kun en vielä ole edes päättänyt, että ostanko bensa-, vai dieselvehkeen.Tehoja nyt ei Suomen teillä omasta mielestä niin hirveästi tarvi olla.Mutta sen pidemmittä puheitta... Autokeskustelu alkakoon !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Suzuki Samurai jahtiautona. SIllä en kehtais kaupungille ajamaan mennä mutta maastossa se menee sinne minne pitääkin:) Ei vikoja, ei huoltoja, muutamat öljynvaihdot tehty, pieniruokainen, täysin tyytyväinen olen ollut!:)Muualla ajelen Audi a3.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Noh normi arki autona meillä on Audi A5 ja metästys/minun arki autona Dodge Ram :-)  Vaimon perkele omi ton Audin :-(

Eikai sun vaimo vaan tossuta sua?;) kyllähän ne aattelee kun ostaa itselle jahtiauton että se saa sen paremman:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Noniin. Itellä oli joskus aikoinaan Suzukin joku pikku maasturi vinssillä yms herkuilla. Jo vain meni maastossa. Hittoku menin myömään, enkä muista edes mallia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Upea auto ralli/normaali käyttöön :) Ja naista sillä saa ainaki :D 280hp tuntuu jo neliveto autosta mukavalta :) Itse olen ajanut Evo 6:sella! Ajettavuus hyvä, tehoa tarpeeksi, hienoja yms. :) Mutta metsästys käyttöön ehkä matala? Puhutaanko me nyt samasta autosta :D? Rupes mietityttää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Itsellä hoitaa työkulkineen sekä maastoajoneuvon virkaa n16 korinen nissan almera, ehkä hiukan matala pahimpiin mettiin mutta silmät kiinni vaan ja stereot täysille..  :DSambou: unohda ne evot noihin maastokäyttöihin, mahtavia ajaa asfaltilla ja soratiellä/lumisilla teillä juurikin noiden aktiivisten lukkojen ansiosta mutta maasturiksi siitä ei oo vaikka kuinka korottais( ja kuka hullu muutenkaan pilaa evoa korottamalla???)  ;D Maastoon vois sopia paremminki noi subarun nelikko farkut, yllättävän hyviä menemää pahastakin paikasta jos vaan ei liikoja auton puolesta pelkää..Ja noista pajeroista, eihän ne noille pikku suzukeille vedä vertoja varsinkaa vakiona, mutta jo pelkästää kunnon renkaat auttaa paljon tilanteeseen. Kyllähän noita on poijat korotellu joka lailla ja kyllä ne ainakin tuntuu menevän sellasissakin paikoissa mihin ei moni uskaltais ees kävellen..  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Kyllä se on sama Sambou ostaa Subaru Impreza Wrx Sti jo. 10 000e saat evoon viritys paketin ja voin taata voimaa. Jos tehon takia autoa ostat osta joku vanha V8 Chevrolet Camaro SS tai joku vastaava. Subarun ostat samoissa hinnoissa tämä ralli legenda pyörii.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...