Jump to content
Guest Guest

Saanko metsästää kuntaani liittyvän uuden kunnan alueella?

Recommended Posts

Guest Guest

Elikkä muistaakseni saa metsästää ilmaiseksi oman kunnan alueella sijaitsevilla valtion mailla joilla on metsästys sallittu ilman erillistä aluekohtaista metsästyslupaa? Kysymys onkin se että kun nyt Ouluun liittyi mm. Yli-Ii jossa on valtion metsästys maita joissa olen käynyt muutaman kympin maksavilla päivä luvilla metsästämässä, niin saank kuntaliitoksen jälkeen kun Yli-Ii liittyi osaksi Oulua metsästää ilmaiseksi siellä jatkossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olikos Oulu jo niin pohjoista että siellä on se kuntalaisen vapaa metsästysoikeus?? Itse kun muistelisin että se olisi vasta "oikeassa lapissa"...Mutta jos noin olisi ollut ennen kuntaliitosta, niin samat oikeudet koskevat myös kuntaliitoksen jälkeen kunnan asukasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

No ei saa.Itsekkin kerran pähkäilin sammaa asiaa.Ii:ssäKuuklettele niitä nappaan metsästs oikeuden kuntia,ne on tuola ylempänä.Vapaa metsästysoikeusKuntalaisen metsästysoikeus koskee entisen Lapin läänin kuntien asukkaita sekä entisen Oulun läänin kunnista Kajaanin, Hyrynsalmen, Kuhmon, Kuusamon, Paltamon, Pudasjärven, Puolangan, Ristijärven, Sotkamon, Suomussalmen, Taivalkosken, Vaalan tai Vuolijoen asukkaita (Metsästyslaki 8

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...