Jump to content
Guest Guest

minkä merkkinen hyvä aloitus haulikko?

Recommended Posts

Guest Guest

se on jokaiselle melko yksilöllistä, ite testasin baikkalia, benelliä, suhlsaueria, toista baikkalia ja ties mitä mutta heti tuntu itselle sopivaksi beretta mod a303. Mene kauppaan ja hypistele käsissä niin montaa asetta että sopiva löytyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikki haulikot on aloittajalle hyviä. Eli kuten sanottua on syytä itse mennä kauppaan kokeilemaan mikä tuntuu sopivimmalta, ja heti sen jälkeen katsoa onko varaa sen hintaiseen, vai olisiko viisaampaa tyytyä siihen halvempaan yhtä hyvin sopivaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Tässä olen Cheynnen kanssa samoilla linjoilla. Itselle sattui sopivasti poistohyllystä aseliike Rantaselta osuun käteen jenkkiläinen yksipiippuinen hanallinen perushaulikko. Aikani sitä kääntelin ja totesin sopivan käteen ja poskelle... ja kaupat tuli!Olihan tuo tietysti kallis,jopa 95 euroo  ;D Uusi ampumaton ase!Päivähän siinä sitten meni vielä ampumaradalla, että sai kunnon osumia ja löysi sopivat panokset.Kyseisestä haulikosta lisätietoa osoitteesta: http://www.hr1871.com/firearms/shotguns/topper.asp

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Ööö onko puolimaatti? En oikein saa selvää? :-[

Ei todellakaan... Kyseessä on kertalaukeava perinteinen "jänishaulikko". Toki mitä tahansa riistaa voi ampua kunhan huomioi,että paikkolaukaukseen kuluu 1,5- 2 sekuntia hyvänkin latausharjoittelun jälkeen. Tätä merkkiä ei saa puoliautomaattina, mutta pumppuversiona kyllä: Pardner® Pump WalnutOur standard model that started it all. This extremely versatile shotgun has an American walnut stock, ventilated recoil pad, chrome-plated bolt and classic grooved fore-end. The vent-rib barrel has a brass bead front sight. Choose 12- or 20-gauge versions. Both accept 2 ¾" or 3" loads, are drilled and tapped for scope mounts and include a modified screw-in choke.Maahantuojasta eiminkäänlaista hajua....tuossa olisi myös yksi uusi kertalaukeava suht halvalla:http://www.riistamaa.fi/cat/product_details.php?p=1533tässä edullinen vaihtoehto, jos haluaa haulikon nopealla paikkomahdollisuudella; )Linkki videoon, jossa saadaan aikaiseksi syöttöhäiriö jopa baikkalin MP153:seen. Harva testaisi samoin kalliimmilla aseilla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Aloittelijalle en suosittelisi näitä turkkilaisia aseita (armsan, escort, yildiz, yms..) aloittelijan perus varmat aseet ovat baikal, valmet, tikka ja sauersuhlit, mutta toki muutkin tunnetut merkit ovat hyviä, mutta tuossa oli nyt muutama edullinen ja hyväksi todettu esimerkki..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Moi olisin ekaa haulikkoa ostamassa joten kysyn teiltä neuvoa.http://www.eraurheilu.fi/tuote/haulikko-12-76-khan-camo/10102KHANCAMO/  Pysyykö väri näissä ylensä?http://www.eraurheilu.fi/tuote/haulikko-12-76-optima/10102OPTIMA/              kannataako kumpikaan näistä?Sit olisi käytetty Valmetti 212 12/70  Onko valmetti sittenkin järkevin näistä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Olet ilmeisesti ns. kohtuullisella budjetilla liikkeellä, eli 1000-2000e "laatupyssyt" eivät tule kyseeseen. Itse en karsasta edullisiakaan aseita, kyllä riista niilläkin kuolee. Henkilökohtaista kokemusta ei ole noista mistään. Itse en näe camo-väritystä erityisen tarpeelliseksi. Tärkeintähän olisi, miten ase istuu käsiin. Eli kuten on niin monesti todettu, kokeile käsissä ja tee nostoja poskelle, jos vain mahdollista. Valitset sitten niistä sen, mikä tuntuu istuvan parhaiten. Nuo uudemmat aseet ovat varmaankin teräshaulikelpoisia, jos semmoisella asialla on merkitystä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...