Jump to content
Guest Guest

Mikä pienpeto vierailee kanalassa?

Recommended Posts

Guest Guest

Meiltä on viiriäiset alkaneet vähenemään  >:( Pieni aukko häkissä, josta varmaan esmees lumikko mahtuisi menemään ja toisen häkin pinnaväli oli viirunpään mentävä ja siitä oli revitty viiriäisiä, osalta puuttui pää ja osa oli saatu revittyä kokonaan parempiin suihin. Rotat tuskin tulee kysymykseen, eikös ne ole ensisijaisesti viljan perään ja sitä laatua kyllä löytyy.  Samoin ankanmunat on mystisesti alkaneet häviämään. Kysymys kuuluukin, syökö pienpedot kuollutta lihaa, jos laitan ansan, vai kelpaako ainoastaan "elävä" ravinto. Hermo alkaa olla huonona...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Mut se kai pistelis suuhunsa kanat ja ankatkin? Niissä ei ole kato käynyt, ainoastaan munat ja nyt ne viiruparat on menneet . Loukku on laitettu, joku pienpetopyydys tmv, paistijauhelihalla ja munilla ladattuna, mut toistaseks ei ole siihen mikään menny :( Harkinnassa riistakamera, onko vinkkejä mikä olis toimiva+hyvä+halpakin vielä? ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselläni kananpoikasia kävi lumikko syömässä. Itsekkin alkuun oletin että rotta olisi niitä vienyt sillä poikashäkin seinässä olevassa nurkassa oli rotankolo... No myöhemmin syksyllä (oikeammin alkutalvesta) kun ei siinä enää ollut kananpoikasia sain rotanloukulla sen reijän vierestä kaksi lumikkoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rottia on nyt loukkuun jäänyt reippaanlaisesti, ja kesän ainoan ankanpoikasen joku kävi nappaamassa. millä syötillä lumikko menee satimeen?

Lihan ja kalan perässä pitäisi kyllä mennä. Lumikko on vaan niin pieni, että perusloukkujen verkonsilmästä pääsee kyllä pakeneen. Eli jos loukusta viety syötti ja lauennut niin viittaa lumikkoon..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...