Jump to content
Sakkimies

Asekaapin teko

Recommended Posts

Faijan kanssa tehtiin joskun vanhasta, sellaisesta korkeasta yksiovisesta jääkaapista asekaappi, tilaa oli sopivasti tarvikkeille ja kuudelle aseelle. Lukitus tehtiin poraamalla 15mm reiät molempiin kaapin seiniin ja työntämällä kaapin läpi 13mm vahva rautatanko, joka meni oven sisäpuolelle lattarautaan hitsattujen kolmen renkaan lävitse, ja tangon toiseen päähän reikä ja munalukko, joka näin esti tangon vetämisen pois. Ehkä lukon olisi helpommallakin saanut mutta tälläinen oli meidän improvisointi. Tosin nykyään asekaapin virkaa toimittaa perätukun OTSO-asekaappi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

nyt koulussa valinnaisena keskiviikko aamuisin työstän asekaappia. 18mm mäntyliima levystä olen sitä työstänyt.      tuli innostuttua hiomakoneen kanssa vähä liikaa ja nyt jokainen reuna on epätasainen. tiedä sitte tuhtakko koko höskä vai jatkaa sinnikkäästi tekoa.siis.  18mm mäntyliima levystä väsää suorakulmasen kaapin. panos kaapin pohja ylös tai alas. (kaikki 20:ppisillä lamelloilla liimaukseen) vaneri seinä taakse. 18mm mäntyliima levystä ovi kullatuin saranoin.  patruunalaatikolle oma ovi jos niin haluaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No vissiin oot jo lukon laittanut...Itse laitoin sellaisen kalustelukon (ollut joskus myymäläkalusteita valmistavassa firmassa josta jäi muutama tommonen mukaan)...Niin ja itelläni on 15 mm vanerista tehty jossa vahvistuksena 13 mm panelia...Ja pulteilla kiinni seinässä vaikka painoa tyhjänäkin on tommonen 50 kiloa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...