Jump to content
Morripoika

Metsästyspäiväkirja

Recommended Posts

Eli pidättekö te metsästyspäiväkirjaa, jonkinlaista jonne listaatte saalinne ja kirjoitatte erätarinoita.Itse pidän sitä sellasta jonka sain kun metsästyskortin suoritin siihen merkitten kaikki saaliit mitä tuleekaan.Oma päiväkirja on vielä vähän tyhjä mutta kyllähän se siitä ajanmyötä tulee täyttymäänKertokaa onko teillä kuinka täynnä ja kuinka monta vuotta on tullu kirjoteltua. Itte en oo vasta kun 3vuotta sitä pitäny.Mukavaa puuhaahan sitä on varmaan sitten vanhempana lueskella että mistä ja millon mitäkin on tullu saatua :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On minulla metsästyspäiväkirja. Tavallinen vihko jossa on päivä määrä, vähän paikkaa mainuttu ja tietenki saalis.Merkkaan myös nekin reissut vaikka en saa mitään ;DJoskus on ollut vähän tarinoita parin sivun mittaisia juttuja. Kalstus kirjaa pidin kans mutta se unehtu ajanmyöte 8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Vaikka kyseessä onkin vanha lanka niin tiedoksi uusille metsästäjille. Kun haette lupaa teidän pyssylle myönnetään se nykyään oliko se kolmeksi vuodeksi ainoastaan. Joudutte sen jälkeen hakemaan lupaa uudestaan niin siihen auttaa metsästyspäiväkirja, sillä voit vähän näyttää että olet metsästänyt jotain, tämän väliaikaisen luvan aikana. Muistakaa myös kirjata kaikki saaliit Oma Riista palveluun tai oma.riista.fi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...