Jump to content
metsastyskortti

Paras ase/reppu yhdistelmä?

Recommended Posts

No itselleni just tänään aloitin uutta reppua tekemään... Reilu viikko sitten noi kankaat siihen (ei edes koko pala mee tohon) maksoi Eurokankaassa 12€... Ja ase mulla kulkee olkapäällä hihnassa roikkuen... Jos on kaksi asetta niin kiväärimpi on poikittain selässä hihna vasemmalla olkapäällä ja haulikko oikeella olkapäällä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Vähä jos kehtaat iskee budjettiin lisää pätäkkää niin eberlestockin aserinkat pitäs olla todella hyviä. Ei ole kyllä omaa kokemusta, mutta kaikki tuntuu kehuvan. 169e oli halvin ja 200e oli jo useempi malli. Jos on liian tyyris niin ainakin ahtihuvilalta saa savottaa alle satasen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Jahtijakt kiväärin kantoreppu on ajanut asiansa :-) Muistaakseni sai alle 100e. Ja ase ei saa kolhuja koska piippu on alaspäin saa toki kolhuja jos selkä eellä juoksee johki :-) Ja erittäin nopea vetää kivääri pois " tupesta". Reppu löytyy erätukun verkkokaupasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Morjens!Itsellä on nyt oikeastaan ekaa kautta ollut kunnolla käytössä Motonetista ostettu Eberlestockin kopio, Vonkamies merkiltään. Taisi maksaa alta satasen ja ihan hyvä on. Kestävyydestä en vielä osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta päiväreissuun on ihan hyvä laite. Kantolaitteessakin on ollut hieman ajatusta reppua rakennettaessa. Ase (myös piipun suu) ja kiikari on hyvässä suojassa kolhuilta.Älyttömän hyvä keksintö tuo asereppu. Ei muuten viitsisi kanniskella paksupiippuista kivääriä...Jussi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Joo, itsekin päätin investoida tuohon JahtiJaktin tuotteeseen. Ihan perustoimivanoloinen systeemi, mielyttävämpi on kivääri tuollaisessa kantaa kun olalla. Itsellä vain tuntuu, että tavarta repussa jotenkin hölskyy, pitänee jatkossa varmaankin tunkea sinne se ylim. villapaita tms.Tästä ominaisuudesta taisi ko. reppu saada vähän pyyhkeitä M&K:n testissä.Hintaansa nähden mielestäni varsin hyvä tuote.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...