Jump to content
Perca

Eräretkiä tiedossa

Recommended Posts

Juu, tuli aika vähän tuohon sepitettyä.No me lähdettiin eräälle autiotuvalle kaverin kanssa kalastelemaan ja nauttimaan luonnosta.  Sääskiä ei ollut yhtään ja kalaakin tuli hyvin vaikka ei sitten lopussakaan jaksanut kalastaa. Eväänä perus pää ruoka (pihvit ja kermaperunat). Hilloja ja mustikoita oli ja niitä tuli syötyä...Joitakin kuikkia näky järvellä ja tietysti muutama poro (olispa ollut minun, mutta kun ei merkki näyttänyt sitä ;)).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Joka syksy vietän sen 2-4 viikkoa metsässä teltan ja metsän antimien kera. Nyt olisi 12pv lähdettävä 2viikoksi metsälle. Hyvän kaverini kanssa sekä vanhimman pojan kanssa. Pitää varata pari peruna säkkiä reppuun, ja isompi teltta ja lihat saa metsästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt parina viime vuotena on ollut tapana käyttäjän Metsästäjä:n kanssa käydä kanalintujahdin viimeisenä päivänä tekemässä koko päivän kestävä reissu tuonne erämaille, eväät mukana ja mahd.teltta  :) Saalista toki emme ole vielä kertaakaan saaneet näillä reissuilla, eikä toki sitä olla yritettykään, vain naatiskeltu eläimistä ja luonnosta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

No ois tarkoitus tehdä jahtireissu Kuusamoon kuunvaihteessa, pari kaveria tulossa mukaan!:) Kanalintuja, sorsia, jäniksiä, rusakoita, kaikki ammutaan mitä eteen sattuu:) No ei nyt ihan mutta syömäkelpoiset!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eikös se ole hienoa olla iso-isä?  :) Aikas nuorena on likkasi mukulan pyöräyttänyt, itse en tässä samassa iässä edes harkitse lasta, toki kuivaharjoittelua voisin harrastaa vaikka joka päivä! :) Ei näistä säistä ota selvää, että koska tuonne edes voisi ajatella tekevänsä jonkinlaisen retken, koko ajan sataa vettä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...