Jump to content
admin1542824358

Pyytä kuvilla?

Recommended Posts

onko mahdollista metsästää pyytä kaaveilla. ovatko pyyt semmoisia että tulevat "lajitovereidensa" luo. olen aikomassa tehdä pyyn kaaveita puusta ja pilli kaupasta. sitte sallittuun aikaan : ) yrittämään

Eipä ole koskaan tullut testailtua, mutta uskoisin, jotta siitä ei niin kauheata lisähyötyä saa aikaan, ääneen ne taitavat paremmin reagoida, kuin kuviin, joten pillttelemään vaan. Tiedä sitten miten käy, kun kohdalle sattuu tulemaan joku reviiriään vartioiva uros, niin kuinka se reagoi kun kuvan näkee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuvilla pyytä en ole kyllä kuulu. Teeren kuvilla ja pillillä on kuulenu että teeriä sais. Jos pyytä haluat pyytää niin parhaiten menee ku istut kannon nokkaan ja puhaltelet pilliin jos niin lähestöllä on niin kyllä ne sieltä vastailevat.

Näinhän se asia on. Pyy reagoi ääneen paljon voimakkaammin kuin muut metsäkanalinnut. Teeriä metsästetään kaaveita ja pilliä käyttäen (kokemus), toisinkuin pyytä, mutta voisithan sinä tuota pyyn kuvastusta/pillitystä kokeilla, ja ilmoitella meille tänne, jos koet keinon kannattavaksi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...