Jump to content
juho

Metsastys.comin CHAT on avattu!!

Recommended Posts

Morjens,Avasimme ensimmäisen suomalaisen Metsästys-aiheisen chatin, jossa metsästäjien on hyvä jakaa kuulumisiaan kuin erätulilla konsanaan!Chattiin pääsette klikkaamalla selaimen oikeassa reunassa näkyvää Chattiin-painiketta ja chat avautuu uuteen ikkunaan selaimessanne. Chat vaatii rekisteröitymisen, joten käykäähän ensin liittymässä jäseneksemme! :)Jättäkää näin aluksi chat-ikkunanne auki, vaikkei chatissa olisi tullessanne porukkaa ja sillätavoin saamme hienon startin tälle chatille heti lähtölaukauksessa! :)Lämpimästi tervetuloa kaikki keskustelemaan uuteen upeaan chattiimme!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Chattiin kaivattaisiin enemmän aktiivisia kirjoittelijoita! Olisi hyvä, jos laittaisimme tänne tietyt kellon ajat, jolloin chattiin kannattaisi mennä keskustelemaan, näin ollen kävijä -ja keskustelia määrät nousisivat. Aiheitakin voisi laitella vaikkapa tänne, että mistä puheenaiheesta keskustellaan päiväkohtaisesti, esim. Joutsenet riistaeläimiksi huomenna, tai Sorsastus ja jne. Näin jokainen voisi vaikuttaa aiheisiin, ja jos joku keksisi paremman tai useamman aiheen, pidettäisiin äänestys, mistä keskulteltaisiin, ja pysyttäisiin aiheessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ikinä ei oikeastaan ole chatissa ketään, kun minä täällä pyörin..Olisi erittäin mukava keskustella metsästyksestä realiaikaisesti muiden kanssa.Ja koska chat on niin hiljainen, niin mielestäni olisi hyvä ottaa käyttöön Samboun ehdotus.Eli tehtäisiin tietyt ajankohdat, koska chattiin kannattaisi mennä.Mitäs mieltä muut ovat ?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitampa tähän ajat, jolloin ainakin minä käyn pyörähtämässä chatissa (jos ei ole muuta menoa) ja silloin olisi ainakin yksi keskustelija ;DTiistai: 18.00 -Keskiviikko: 18.00 -Perjantai: 18.00 -Lauantai 15.00 -Nämä siis ovat vain minun aikatauluuni sopivat ajat (lopulliset voidaan päättää joskus yhdessä) ja toivon, että tuolloin tulisi mahdollisimman paljon väkeä keskustelemaan metsästyksestä !Voisin ilmoitella tästä vähän muuallekkin, koska onhan tämä Suomen ainoa pelkästään metsästykseen keskittyvä chat !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...