Jump to content
admin1542824358

UUTTA: Metsastys.com –Blogit!

Recommended Posts

Te jotka seuraatte kalassa.nettiä, niin olette varmaan huomanneet siellä olleet viestit blogimahdollisuudesta. Eli pian tulee mahdolliseksi perustaa oma blogi metsastys.comin nimen alle.Kopioin röyhkeästi Lion kirjoittaman pätkän kevyesti modattuna kalassa.netin puolelta:"Blogin aihe saisi olla tietysti mielellään metsastys.com:in teemaan sopiva, esimerkiksi kalastus, eräily, metsästys yms, yms.....No, kyllä te tiedätte. Eipä tämän alle mitään muotiblogia kannattaisikaan laittaa.  ;)Jos sinulla on oma blogi jo olemassa,  sen artikkelit/kommentit saat helposti siirrettyä näppärillä työkaluilla joita WordPress tarjoaa. Alustana toimii siis monipuolinen WordPress. Niille, joilla blogi on tällä hetkellä vaikkapa Bloggerissa, tämä ei aiheuta yhtään sen enempää ongelmia, sillä tähänkin löytyy erikseen helppo työkalu. Sinun blogisi ei myöskään katoa vanhalta paikaltaan siirron yhteydessä, joten mitään riskejä blogin tuhoutumisesta ei tarvitse pelätä!! :) "Esim. minulta löytyy nyt blogi osoitteesta www.metsastys.com/qkkeliLisää tietoa asiasta tulossa piakkoin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh, värkkään parhaillaan tuota blogikeskusta tuonne Kalassa.netin puolelle ja ajatuksena on kopioida se kerralla sitten Metsastys.comiinkin. Muuten joutuu aina muutoksen jälkeen muuttamaan sen myös tänne aina erikseen. Alkaa olla kuitenkin niin hyvällä mallilla, että saan sen kyllä pian avattua metsästäjillekin... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseasiassa blogit olisivat valmiina asennettavaksi ja järjestelmä testattu Kalassa.netin puolella. Enää puuttuu innokkaat bloginpitäjät, joten ilmoitelkaahan kiinnostuksestanne ja luon teille omat blogit! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...