Jump to content
Guest Guest

Kyyhkyn metsästys vinkkejä!

Recommended Posts

No mitäs tohon enää lisäämään...Kuvat nokka tuulta kohti, ja osuvia laukauksia kohti eläviä kyyhkysiä. Eikä kannata liian pitkältä alkaa tähtäilemään kohti tulevia lintuja. Päästä mielummin "liian lähelle" ennnkuin liikahdatkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

On varmasti ollut onnistuneita eriä kun speksejä kattoo!!  :). Itellä tänään ensimmäinen onnistunut kyyhkyjahti takana 7 pulua reppuun semmoseen puoleen tuntiin ja siihen lopetin. Ei oo hirveesti kerenny käymään ja nyt vasta alkaa olla pellot puitu niin parhaat kyyhkypäivät on vielä edessäpäin!!! Noista kuvien V ja U muodoista voi olla montaa mieltä itellä oli vaan "nipussa" tällä kertaa (vaikka kaikkia muitakin on kokeiltu) niin hyvin tulivat kuville siitä huolimatta. 2 kuvaa nostin puuhun ja tuntu että kyyhkyt tuli kuville huomattavasti rohkeammin kuin aikaisemmin, kun kuvia ei ole puussa ollut. Ps. maltti on valttia!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Ainiin!!kannatta laittaa muutama kuva puuhun ja jos on piekkari niin ampuu niitä puihin sillä kyyhkyt yleisesti menevät puihin tarkkailemaan ympäristöä ennen kuin laskeutuvatNiin tuohon vielä että kun laittaa ite muutaman kuvan puuhun niin ne pulut nimenomaan ei enää jää puihin vaan uskaltautuvat suoraan kuville, kun "vahdit" on jo asemissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On varmasti ollut onnistuneita eriä kun speksejä kattoo!!  :). Itellä tänään ensimmäinen onnistunut kyyhkyjahti takana 7 pulua reppuun semmoseen puoleen tuntiin ja siihen lopetin. Ei oo hirveesti kerenny käymään ja nyt vasta alkaa olla pellot puitu niin parhaat kyyhkypäivät on vielä edessäpäin!!! Noista kuvien V ja U muodoista voi olla montaa mieltä itellä oli vaan "nipussa" tällä kertaa (vaikka kaikkia muitakin on kokeiltu) niin hyvin tulivat kuville siitä huolimatta. 2 kuvaa nostin puuhun ja tuntu että kyyhkyt tuli kuville huomattavasti rohkeammin kuin aikaisemmin, kun kuvia ei ole puussa ollut.
Ps. maltti on valttia!

Toi V tai U ryhmitely on silloin toimivin jos yrittää saada linnut maahan josta ne ampuu. Jos ammut lennosta jo hyvissäajoin ennen laskeutumista, niin eihän silloin toi ryhmän muoto olekkaan tärkeää. Mielellään kuitenkin riittävän harvassa ryhmässä että näytää parvi mahdollisimman isolta (ei kyyhkynen osaa kovin pitkälle laskea lukumääriä).Mun laskeutumispellolle ajettiin paskaa ja käännettiin kultivaattorilla...Nyt odtan pari päivää että enimmät aromit haihtuu,ennenkuin taas pistän kuvat peltoon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Jepu!Niin tarkoitin nimenomaan hyvällä kuville tulolla sitä että laskivat suoraan kuville, tosin en kehannu ampuu ku yhen peltoon :) muutaman hätistelin kuvilta lentoon ennenku ammuin. Yllätyin miten jopa 15 parvi laski suoraan peltoon, vaikka kuviakaan ei sen enempää ollut sinne vaan kuvien sekaan ne änkes 15 kuvaa ja halkaisija ehkä noin 15 metriä. Keskellä väljempää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...