Jump to content
Sampovaari

Maastonavigaattori ilmaiseksi

Recommended Posts

Metsästäjä lehdessä 3/2009 oli juttu että kaikki metsästyskortin omistajat saavat puhelimeen ilmaiseksi tracker hunter maastonavigattorin ;D. Kysyisin että omistaako joku jo kyseisen navigaattorin ja miten on toiminut? esim akun kesto ?katoaako signaali tiheässä metsässä / taskussa olevassa puhelimessa? Omaan puhelimeeni ei saa asennettua tätä navigaattoria varmaan pitää hankkia uusi kännykkä :)kaikki keskustelu tästä laitteesta sallittua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitäisi aivan asiallinen softa olla kyseessä, itse en omista kyseistä softaa vielä, mutta kyllä se oli tarkoitus ladata tuon nykyisen softan rinnalle. (Tällä hetkella oma softa on EasyGo).Lisää asiasta: riista.fi:n sivuilla ja Tracker Hunterin sivuillaTuo signaalin voimakkuus ei riipu mitenkään tuosta softasta, vaan GPS vastaanottimesta. Uudet 66-kanavaiset ulkoiset vastaanottimet ovat jo aika tarkkoja ja nopeita. Jos uutta kännykkää meinaat tähän tarkoitukseen hankkia kannattaa tarkoin miettiä ostaako sisäänrakennetulla GPS-vastaanottimella, vai ostatko ulkoisen vastaanottimen, tuo sisäinen vastaanotin kun kuluttaa akkua huomattavasti enemmän, kuin se, että käyttäisi ulkoista palikkaa bluetoothin kautta.Itselläni on tämä ja kestää hyvin päivän parin reissut yhdellä latauksella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puhelimestani löytyy bluetoot niin paljonko sellainen gps lisälaite maksaa?  halvin gps nokia maksaa noin 180€. eli kannattaisiko hommata tuo lisälaite

Niin siis ei riitä että sinulla se bluetooth siitä puhelimesta löytyy, Tracker Hunter vaatii "älypuhelimen" eli käsittääkseni luurin jossa on Symbian S60 3rd edition, nuo infot ovat vähän niin ja näin tuolla Trackerin sivuilla. MIkäs se sun puhelimes malli on?Siellä on tuo lista noista toimiviksi todetuista puhelinmalleista http://www.tracker.fi/webshop/product_info.php?products_id=42&show_info=mobi , mutta pitäisi toimia muillakin S60 3rd edition puhelimilla.Ja tuollainen ulkoinen GPS-mokkula maksaa n.40-50e

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitä mieltä ootte tuosta navigaattorista ja ootteko käyttänyt paljon? Ite aattelin hommata jokupäivä tuon. Missä puhelimessa käytätte tuota? KANNAATTAAKO hankkia? ???
"Siirretty alueelta sekalaista juttua"
   
-harri

Ois se ihan hyvä, mutta ainakin Nokia n95 tökkii aivan helvetisti... Tuo 50 ilmaista karttaruutuakin loppuu aika äkäseen kun tarkimmilla asetuksilla kattelee karttoja..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on käytössä tuo ilmanen softa. Toimii ihan hyvin ulkona. Luulis toimivan tiheässä metässäkin vaikka en oo käyny kokeilee.Akkuahan tuo syö melko paljo kun on tuo sisänen gps omassa 6220 classicissa.Nuo 50 ruutua kannattaa kahtoa hyvin minne ne sijottaa. Kesken ne mulla loppu. Ostin 300 ruutua lisää 13eerolla ja nyt luulis riittävän.Vanhemmassa puhelimessa(6630) mulla on pointerin ohjelma. Se on muutaman vuojen vanha,mutta on melko samanlainen liveä ja kaveripaikannusta lukuunottamatta. Siinä akku kestää paremmin kun on tuo ulkonen gps-palikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...