Jump to content
Perca

Eräpulina

Recommended Posts

Kopsasin tämän tuolta naapuri foorumilta, jossa tämä oli saanut hyvän suosion. Joten tein tämän.Elikkä tänne kaikki metsästykseen liittyvä pulina ja lörpöttely. Kun kaikkiin pikku juttuihin ei aina kehtaa tehä topikia niin voi vaikka täällä kysyä sitä tai kertoa. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänä syksynä koitin uutta taktiikkaa haulikoon suhteen. Niin sorsat, kyyhkyt, metsälinnut ja jänikset haulikoko 2,75-2,9. Tuntuu toimivan kun pitää ampuma matkat siinä 25m ja alle. Saa nähdä jos muuttohanhia tulee niin niille pitää etsiä hiukan karkeampaa koska harvoin tuolle 25m hollille pääsee, mutta jos pääsisi niin silloin riittäisi varmaan siihenkin tuo 2,75-2,9. Tuo mihin perustuu pienet haulit on juurikin kuvionpeitto aivan loistava, ohi ammunta vähentynyt huomattavasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

oltiiin hirvijahissa niin alkoi kuulua kiväärin laukauksia ainakin 15 ja sitte hanhiparvi lensi meidän yli. joku mies sanoi et siel ammuttii hanhii aika helveti korkeelt mut en tiie et tippuks yhtään. Sitte ku ajo oli alkanu ni miun eest lähti supikoira, meinasin lähtee perää mut aattelin et ajoketju menee sekasii ni en sit menny.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...