Jump to content
juho

Kommentteja juuri avatusta portaalista!

Recommended Posts

Portaali on nyt sitten tällä päivämäärällä avattu!Testailkaahan eri toimintoja ja kertokaa bugeista! Koettakaa lisäillä uutisia ja linkkejä ja kertokaa mietteitänne!Portaali on luontevasti rakennettu Kalassa.netissä kehitetyn alustan päälle, joten ilmoitelkaa myös jos jotain Kalassa.netiin tai kalastukseen liittyviä tekstejä on edelleen jäänyt koodin sekaan!Tästä tulee vielä mahtava sivusto ja se tulee Kalassa.netin kanssa palvelemaan suurta suomalaista eräyhteisöä! :)Lämmin kiitos myös kaikille aktiivisille jäsenille ja keskustelijoille, jotka ovat auttaneet minua tämän sivuston käynnistämisessä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisiko metsästyslinkkien lisäämiseen tarkoitetun lomakkeen "Sivun url-osoite" -kentän maksimimerkkimäärää nostaa tuosta 50:stä? vaikka 75:een? Nyt ei mahdu muutaman linkin osoite kokonaan, niin linkki toimii viallisestiLisäksi raportoitaessa toimimatonta linkkiä tai uutista, tyypin kohdalla lukee Kalastuslinkkihttp://www.metsastys.com/?sv=1&tm=5&t=2&i=10http://www.metsastys.com/?sv=1&tm=5&t=2&i=15

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lainattu kalassa.neti puolelta http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=21995.msg284011;topicseen#msg284011

Yritän rekisteröityä foorumille, mutta en onnistu siinä... Pystyn kyllä avaamaan "Rekisteröidy" kohdan ja täyttämään kaikki tarvittavat tiedot, mutta lomakkeen aivan alhaalla oleva "Rekisteröidy" kohta on harmaa, enkä pysty painamaan siitä.
Mikähän mahtaa olla vikana ?

Eräällä toisella foorumilla myös joku valitteli, että IE:llä oli ongelmia rekisteröinnin kanssa, Firefoxilla onnistui, mutta silti jotakin "herjaa" antoi, joten Jussi vilkaiseppa mistä kiikastaa..Tästä johtuen, kyseltiin myös palautelomaketta, jolla tuollaisista virheistä voisi rekisteröitymättömänä käyttäjänä laittaa palautetta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvät sivut on, olen seurannut sillon tällöin aiemminkin. Metsastys.comissa sisältökenttä venyttelee aina sivua ladattaessa, sen voisi korjata esim. lisäämällä pituuden kentälle ja float:left. Ei iso virhe, mutta näyttää paremmalta kun korjaat sen.
Sivuilta voisi olla linkit toisille jossain yläreunassa. Itsekään en tiennyt metsastys.comista, vaikka molempia harrastan ja kalassa.netissä käynyt.

Myös tälläinen palaute tuli eräällä foorumilla..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...