Jump to content
admin1542824358

Benelli

Recommended Posts

nyt kun kyseealaistetaan sana "en uskalla"uskallan kylläkin ampua 28gr ja isompiakin.huomioidaan että 16.cal tähti haulikko painaa sen alle 2kg (ehkä)vaikka tähti haulikko nouseekin pystysuoraan ja rekyyli on itselleni valtava, ammun silti.kun sanoin että jos ammun 36gr niin ase lentää kädestä?joonas, se on minun logiikkaani jota ei monet ymmärrä. olen ampunut monet kerrat isän 12/70 kaliperisella päällekkäispiippuisella normi metsästys panoksia tästä nopeasti mietin yhden semmoisen. tunet super tunet 36gr haulikoko taisi olla 3 en muista, mutta silti.ymmärrän jos annoin väärän käsityksen mutta kinaamaan en ryhdy.voidaan kai nyt siirtyä takaisin aiheeseen.huom. isä on luvannut haulikkoa minulle jo vuoden. ja sanoo että voit ampua sillä 16.cal pyssyllä ja myöhemmin se taas vaihtelee että pitää kattoa sulle joku haulikko jos löytyis semmonen hyvä. siksi laitoin tämän aiheen pystyyn koska isäkin on sanonut että benelli nova/supernova mutta en oikeen pumppua halva. mutta meneehän seki

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hmm.. no ei välttis benelli :) kuiteski joku puoliautomaatti. ei silti mikään 5000e beretta.älkää vaan sit alottako että "taas näitä pentuja jotka haluu vaan räiskiä menemään, ei kato mihin ampuu kunhan on paljon pauketta"päin vastoin yritän aina ampua mahdollisimman tarkasti, mutta jotenkin vaan ne puoliautomaatit on niin kiinostavia. en silti mitään remaria tai berettaa halua

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hmm.. no ei välttis benelli :) kuiteski joku puoliautomaatti. ei silti mikään 5000e beretta.
älkää vaan sit alottako että "taas näitä pentuja jotka haluu vaan räiskiä menemään, ei kato mihin ampuu kunhan on paljon pauketta"
päin vastoin yritän aina ampua mahdollisimman tarkasti, mutta jotenkin vaan ne puoliautomaatit on niin kiinostavia. en silti mitään remaria tai berettaa halua

No osta sitte Browning. Hinta tais olla 800-3000euron välillä puoliautomaateissa. Itellä on pumppu browninki ja lähti alle 800 eurun.Siinä on laatupyssy Belgiasta. Kyllä se pumpulla on erimukava ampua kun pitää tehä jotain lataamisenkin eteen ja silti kohtuu nopeaa pystyy ampumaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itellä on ollut ensinmäisiä suomeen tilattuja SBE II ammun vuosittain noin 1500 laakia ja ilman syöttöhäiriöitä!! paukku oli mikä sitten tykkää ja ase toimii varmasti sillä oon ampunut villisiasta lähtien kaikkea. Jos isäs lompakko kestää nii osta ihmeessä. siinä on sulle sitten useammaksi kymmeneksi vuodeksi asetta ja ei sitte sapeta kun ase ei toimi tiukassa paikassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Isällä on benelli m2 12/76 ja eipä oo koskaan tullut minkaanlaisia syöttöhäiriöitä ja siinähän on vakiona jo jatkari paikalla niin makasiiniin menee 1+7 ja tuon luulisi riittävän.  ::) Eli jos isäsi kustantaa sinulle benellin niin kannattaa ottaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyl on hintansa väärti. Omistan 2 kpl, monta mallia kokeiltu, metsästän aktiivisesti ja ammun n. 2000 patia kesässä kiekkoja. Super Black Eagle / supermagnumit ei syö ratalatauksia, muut mainitsemasi toimivat kaikkiruokaisesti. Perusmalli ei eroa käyttöominaisuuksiltaan sanottavasti erikoisemmasta. Ei ole tarvinnut häiriöistä kärsiä ja purku on helppoa. Kevyt kantaa metsällä ja käy hyvin poskelle, kun perä on oikean kokoinen. Crio-piipuissa on pidemmät vaihtosupistajat (tasaisempi kuvio). Käytettynä saa edullisemmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...