Jump to content
jake-zxc

tuleeko metsästettyä paljon vesilintuja

Recommended Posts

Itsellä vähän samaa vikaa jos laillisesti meinaisi sorsia ammuskella niin meinaa vismutit yms. olla niin hemmetin kalliita. Eipä tuo teräshauleilla olevat onneksi aivan miljoonia sentään maksa. Sillä vähän tulikin hankittua 89 remari taloon ja 89 teräspanoksia niin ainakin tipahtaa sen puolesta. Veli osti ne huuto.netistä, että ei kovin kalliiksi tulleet. ::) Mutta jos totta puhutaan niin enpä ole vielä tähän mennessä törmännyt yhteenkään tarkistajaan metsällä. Kerran tosin yhden olen nähnyt, että eipä tuo nyt silloinkaan kovin kaukana ole ollut..Niin ja kyllähän noita tulee aika paljon metsästettyä. Voisi melkeinpä tuossa suurin piirtein kuukausi ennen alkaa ruokkimaan sorsia niin toivon mukaan alkaisi taas mukavia parvia pyörimään.. viime vuonna suurin parvi minkä näin meidän ruokintapaikalla & sen läheisyydessä oli siinä karkeesti arvioituna siihen likemmä 200 heinuria-Arska_1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo ei minullakaan mitenkään omatuntoa kolkuttaisi vaihka roiskisin mitä taivaalle.. Paikassa vaan jossa minä sorsastan kiertelee kyllä valvojia jonkin verran, ja vaihka ei ihan vieressä kyttäilisi niin pian olisi paikalla, jos vähänkin on valvoja itse metsästänyt niin hän kuulee kyllä hyvin helposti pamauksesta kun lyijyä lähtee piipusta.

Hm. on kyllä eteviä. No sitten ei varmaan muu auta kun pistellä laillisilla menemään..-Arska_1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aloitus päivä menee porukassa ruokinta paikalla, pää asiassa taveja tulee, mutta iltoisin silloin tällöin heinäri parvetkin eksyy ruokailemaan. Hanhen metsästys on vaihto ehtoinen tapa aloittaa vesilintu kausi, isoilla pelto aukeilla, joissa hanhi parvet tulevat aamuisin ja iltoisin syömään.Aloituksen jälkeen vesilintu pyynti painottuu lähes täysin hanhen pyyniin. Alotuksen jälkeen jonkun aikaa merihanhen pyyntiin, sen jälkeen odotella syksyn muutto parvia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meikä ampuu remingtonin panoksilla vesilintuja joka viikonloppu ku kerkiää ja hyvin ne on tippunu. Vismuntit on nii halliita et niitä remingtoneja saa 4 pakettia ja varmaa yliki niitten hinnalla. Ajaa asian samalla lailla.

Mitä nuo remarin paukut on? Lyijy,sinkki? Itellä tulee käytyä varmaan melko paljo metällä jos ei oo töitä syksyllä.Jos soutajaa ei saa mukaan niin pitää opetella kuville ampumaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itellä tulee käytyä varmaan melko paljo metällä jos ei oo töitä syksyllä.
Jos soutajaa ei saa mukaan niin pitää opetella kuville ampumaan.

osta koira

Ei koira osaa soutaa. ;DOn hankala edetä tiheää kaislikkoa soutaen ja ampumavalmiina yhtaikaa. ;)Helpompi kun toinen työntelee melalla eteenpäin ja toinen on valmiina ampumaan pomppulintuja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...