Jump to content
admin1542824358

Keskustelua pienpedoista ja pyyntimenetelmistä

Recommended Posts

Nyt ois kolmet raudat hankittuna ja pari pönttöä jo valmiina lauantaina pitää viritellä paikalleen jos näätä näppärä tekis viimosen virheen. Lumien aikaan jälkee näky liiankin kanssa. Yhdet jos virittelisi sitten puron varteen minkille. Laitetaan kuvat kuhan on pyydöt paikallaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Loukku saatu ja viety metsään pariksi päiväksi syöttien kanssa. Ei siis ole pyynnissä vielä, vaan tarkoituksena on antaa kettujen tutustua loukkuun edes sen pari päivää. Kalaa pistin nyt kun ei muuta ollut saatavilla, pitää kyttäillä teitä mahdollisten yliajettujen jänisten tai oravien varalta, muuten jatketaan kalalinjalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Minkälaiset mitat olisi sopivat supiloukkua varten, jos miettii että sinne voisi myös kettu eksyä ?Olisko " betoniverkko " jonka mitat on Paksuus: 1mm, silmäkoko 19x19mm ja korkeus 1m nii sopiva kanuloukkua ajatellen ?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkälaiset mitat olisi sopivat supiloukkua varten, jos miettii että sinne voisi myös kettu eksyä ?
Olisko " betoniverkko " jonka mitat on Paksuus: 1mm, silmäkoko 19x19mm ja korkeus 1m nii sopiva kanuloukkua ajatellen ?

Ka-Nu ois about 120cm leveä, 60cm korkea ja 180cm pitkä... (tommonen verkko ois "rappausverkko" nimellä markkinoitavaa) on aika sopivaa, vaikkakin ehkä parempi olis vielä vähän isommalla silmällä oleva.Jos taas "perinteisen mallista" ajattelisit, niin kettua varten korkeus ja leveys saisi olla vähintään 80 cm ja yksisuuntaisena pituus noin 150cm ja kaksipäisenä (mikä olisi parempi) pituus olisi noin 240 cm.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Onkos kenelläkään mitään kokemusta näistä minkin keinohajusteista?

Kokeiltu on ja tulosta voisin luonnehtia melko neutraaliksi. En huomannut se parantavan pyyntitulosta merkittävästi mutta en myöskään huomannut sen vaikuttavan negatiivisella tavalla. Noilla saa hyvin peitettyä ihmisen ominaishajun loukuista ja kieltämättä kyllä se ainakin omaan nenääni kovasti haisi minkiltä. Jos haluaa todella panostaa minkinpyyntiin niin suosittelen ostamaan noita keinohajusteita. Myös se toimii jos käy turkistarhalla vähän hieromassa minkin ulostetta loukkuihin tai rautoihin. Eräällä tutulla on turkistarha ja tuonkin konstin olen koittanut ja toimi sekin. Toki keinohajusteet eivät ole niin sottaisia. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Tuon tyyppiset raudat. Pitäs saada mökkirannasta piisami pois! :)   

Jos paikka on sellainen missä pystyy haulikkoa käyttämään, suosittelen istumaan laiturin nokassa joku ilta. Saat huomattavasti tehokkaammin poistettua piisamit. Tai sitten keväällä kun rannat sulaa niin pienoiskiväärillä napsii jään reunalla istuvat rotat pois(tietenkin edellyttää että paikka on taas sellainen että vinskalla uskaltaa paukutella).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on KaNu tuolla pellon toisella puolella ollut viime syksystä. Tälle kaudelle en oo virittänyt vielä, mutta välillä jonkun raadon käynyt viemässä sinne totuttamaan.Toinen perinteinen yksisuinen supiloukku on tossa pihan nurkassa odottamassa että viritän siihen sen...Ja toinen yksisuinen on sitä varten että voi sitten tilanteen mukaan viedä mihin tuntee että ois tarve...Virittelen tossa kuukauden päästä kun alkaa olla karva myyntikelpoista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Turkki ei totisesti ole hyvä vielä tähän aikaan. Viime viikonloppuna kun näin ajokoiran ajossa olevan ketun niin ei se kovin häävin näköinen vielä ollut. Tumma ja suttuisen näköinen. Ampunut kuitenkin olisin jos olisi tullut lähempää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...