Jump to content
admin1542824358

Metsästysaiheiset pelit

Recommended Posts

Tästähän voitaisiin tehdä yleinen metsästysaiheisiin peleihin keskittyvä ketju..Noita Hunter95:n mainitsemia pelejä en ole pelannut mutta Hunting Unlimited 4 peli löytyy ja sitä aina silloin tällöin tulee pelailtua, ihan viihdyttävää "räiskintää" ja metsästettäviä kohteita on aika hyvin.Täällä lisää pelistä: http://scssoft.com/huntingunlimited4.phpSuosittelen kokeilemaanJa tottakai niin legendaarinen peli kuin Duck Hunt on joka "tosisorsastajan" ykköspeli :) Jos ei sitä NES:iä enää löydy kaapin pohjalta niin ei hätää, sitä voit pelata myös internetselaimessa: http://www.cyberiapc.com/flashgames/duckhunt.htm

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Latasimpa minäkin tuon The Hunterin, kun monet ovat sitä kehuneet.Latasin normaalisti part 1:sen ja 2:sen, mutta asennuksessa on jokin ongelma.Eli en vielä ole päässyt pelamaan... Ja kauhea hinku olisi.  :)Onko muilla ollut jotain ongelmia ? Jos on, niin minkälaisia ja millä tavalla olet mahdollisesti päässyt niistä eroon ?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

voiko bird hunter 2003 demossa metästää hanhia?alkaa kyllästyyn ku sorsia on jo liikaa.bird hunterista sen verran että:bugi peli, sorsat lentää järvellä eestaas hitaasti pyörien.  (joskus)koira uppoaa välillä maan alle eikä sitä saa pois sieltä.sorsat laskeutuvat auton taakse jos kojun pistää auton viereen (usein)kesyjä sorsiagrafiikka on heikonlainen mutta meneehän tuo..hyvää on se ettäoppii ennakko ammunnan alkeethaulet eivät lennä 10000 jaardia (tarkoitan että ei voi ampua sorsaa liian kauas)sorsa voi haavoittuaedelliseen lisäystä,  sorsaan voi osua vaikka 2 haulta ja jatkaa matkaa.  ei tule alas jos 1 hauli osuu sulkaan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkseni myös tuon Deer Hunterin demossa voi pelata nettipeliä (?)Jos tämä tosiaan olisi mahdollista, niin pitäisikö vaikka nyt viikonlopun aikana pistää pelit pystyyn ja pelata porukalla.Olisi nimittäin varmasti mukavaa.Olisiko halukkaita ? Ja jos joku vielä varmistaisi, että onko tämä mahdollista tosiaan myös DEMOSSA.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Latasin eilen kyseisen pelin, mutta nyt ei kyllä tyhmä tajua miten tuohon nettipeliin liitytään..?

Näet ylävalikoissa kohdan "Online", painat siitä ja tulee kaksi kohtaa: "Join" ja "Host".Painat kohdasta "Join" ja siihen pitäisi avautua servereitä, missä on pelit pystyssä.Ja jos siinä ei näy servereitä, niin varmista vielä että olet tämän sivun alhaalta valinnut kohdan "Internet".Aina ei tosiaan ole pelejä käynnissä, mutta kyllä siellä ainakin yksi useimmiten on.  :)Edit: Niin ja vielä lisäystä  :) Sitten kun siinä on servereitä, niin valitset jonkun (sellaisen mikä ei ole täynnä), ja painat alhaalla oikealla olevasta kohdasta "Connect"... Tämän jälkeen pitäisi yhdistää. Jos se kysyy salasanaa, niin sen näkee siitä serverivalikosta sen serverin viimeisestä kohdasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...