Jump to content
juho

Kommentteja foorumista!

Recommended Posts

Tervetuloa uudelle foorumille arvoisat jäsenet! :)Nyt meillä on 6 jäsentä ja foorumi näyttää tyhjältä ja onkin hauska katsoa, että miten erilaiselta tämä sivusto näyttää muutaman vuoden päästä! Tässä on vähän samanlaista fiilistä kuin Kalassa.netinkin perustaessa... ;)Kertokaahan, että olisiko jotain muokattavaa, lisättävää tai poistettavaa alueissa, niin kehitetään tästä juuri sellainen kuin sen pitääkin olla! Kertokaa ideoita myös siitä, että millaisia palveluita ja toimintoja tulevalla metsästysportaalillamme pitäisi olla! :)Parhaiten tämä sivusto lähtee liikkeelle kun saamme mahdollisimman paljon uusia aiheiden avauksia! Lämpimät kiitokset ensimmäisille kirjoittajille! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

foorumi on vähän hiljainen mutta muutaman vuoden päästä uskon tämän tulvivan ihmisiä. mukavaa seutua nämä aiheet täällä :) nii ja tähän tätä lisättävää, foorumille saisi laittaa niinku semmosen tietovisa jutunjohon laitetaan joku kysymys, ja viikon päästä katotaan kuka on vastannut oikein. vaikka äänestys silleenTietovisa:milloin alkaa sorsastus?ja tähän sit semmonen äänestys palkkija sit vastaajat vastaisivat alas vastaajat:no se on 1.12eipäs ole kun 20.5no eeeei ole vaan se on 20.8jne..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kolumnit alue voisi olla hyvä lisä tänne. Erilaisista metsästys muodoista saa mahtavia kolumneja, joita on mukava lukea, ja opetella uusia niksejä. Kolumnin kirjoittajia varmasti löytyy, kun tämän foorumin jäsen määrä räjähtää pian nousuun! ;DLisätään vielä, että tuo "Hirven ja peruran metsästys" aihe alue nimi ei ole oikein osuva, kauriin metsästyskin olisi hyvä saada varmaan sopimaan tuon aihe alueen alle. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tännehän saa laittaa myös positiivistä palautetta vai?... Sillä tämä foorumi on mieleeni, alueet ovat hyvät ja valvonta on erinomaista (ei ole niinku erälle.net:issä) Toivottavasti myös porukka huomaa tämän foorumin ;D Uskon että tämä foorumi nousee melko ylös...moni foorumi jää taakse ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun klikkaa "näytä edellisen kynnin jälkeen kirjoitetut viestit" ja, jos ei viestejä ole ja kilkkaa kohtaa "klikkaa tästä kokeillaksesi kaikkia lukemattomia viestejä" Niin minulla siellä ei ainakaan näy mitään, vaikka etusivun näyttääkin että olisi udeampikin lukematon viesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo etusivu ei oikein vielä toimi kunnolla, eli kun tuosta etusivun oikeasta reunasta löytyy tuo kohta Metsästys.com Tiimi, jonka alta näkee heti uusimmat lisätyt uutiset ja linkit. Näitä linkkejä tai lisääjän nimeä klikkaamalla aukeaa linkki kalassa.netin puolelle, uutista klikkaamalla johonkin kalastusuutiseen, ja lisääjän nimeä klikkaamalla aukeaa jonkin satunnaisen käyttäjän tiedot kalassa.netin puolelta. Ei nyt niin vakava asia mutta raportoinpa sen silti.Toinen juttu mikä tuli eteen, on uutisen muokkaaminen jälkikäteen, siellä kun ei toimi nuo ääkköset lainkaan, vaan Ä ja Ö pitää korvata merkeillä ä ja ö, jotta se näkyisi etusivulla oikein.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ois hyvä olla semmonen kategoria jossa ois tee-se-itse ohjeita. Joku samantapainen kuin kalassa.netissä se rakentelu.Se sisältäisi Esim. Kaaveitten valmistusohjeita,pillien teko-ohjeita,ruokintapaikkojen tekoa.Vai kuuluuko tämä muitten kategorien alle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...