Näytetään kaikki 7 tulosta

Riistakamerat

Riistakamera on helppo ja halpa apuväline, jolla tutkia eläinten kulkureittejä ja ruokintapaikan aktiivisuutta. Lähettävät riistakamerat ovat nykyisin kehittyneet kovasti ja kykenevät jo lähettämään jopa HD-tasoista videota 4G-liittymän avulla. On mielenkiintoista ja opettavaista nähdä eläimet ruokailemassa videolla. Tallentava riistakamera taas on hinnaltaan edullinen, mutta laadultaan riittävä valinta kun eläimiä ei tarvitse seurata aivan reaaliaikaisesti. Niitä on halpa ripotella enemmänkin pitkin metsiä ja käydä silloin tällöin selaamassa kameran ottamat kuvat. Matkapuhelinliittymästäkään ei synny kuluja, kun kuvat tallentuvat muistikortille.

Riistakameraan sopivat yleensä tavalliset AA-paristot, mutta usein vaivattomin ja edullisin ratkaisu on käyttää akkua. Näin säästät aikaa ja rahaa, kun ei tarvitse olla jatkuvasti vaihtamassa pattereita.

Edullisin riistakamera löytyy kiinasta, koska siellähän ne kaikki aina valmistetaankin. Olemme keränneet parhaat vaihtoehdot ja kokeilleetkin niitä jo puolestasi. Valitse sinulle sopivin malli ja tilaa se kotiisi. Muista antaa myös palautetta kamerasta!


Riistakamera kesämökille

Riistakamera on kesämökillä hyvä turva varkaita vastaan. Suntek HC-800LTE Videota lähettävä riistakamera auttaa tunnistamaan pihassa liikkujat paremmin jopa minuutin mittaisilla videoilla. Saat välittömästi videot sähköpostiisi ja pystyt reagoimaan ajoissa. Aurinkopaneeli auttaa myös pitämään riistakameran toiminnassa jos et käy usein mökillä. Tilaa nyt riistakamera kesämökille ja suojaa sillä omaisuutesi kutsumattomilta vierailta!