Showing all 6 results

Vakuumikoneet

Vakuumikone on ainut järkevä keino lisätä riistan tai kalan säilyvyyttä pakastaessa. Vakuumikoneet  imevät pussista kaiken ilman,  eli muodostaa tyhjiön lihan ympärille, jolloin lihassa olevat bakteerit eivät pääse kasvamaan hapen puutteen vuoksi. Vakuumikoneita on monen tasoisia  joten jokaiselle metsästäjälle löytyy varmasti sopiva vakuumikone. Kalleimmat koneet maksavat tuhansia euroja ja sopivat lähinnä metsästysseuroille, kun normaalille metsästäjälle riittää hyvin edullinen vakuumikone Kiinasta.  Saatavilla on myös kalliimpia ja laadukkaita vakuumikoneita. Nämä ovat silti huomattavasti halvempia kuin Suomesta ostettaessa!

Vakuumikoneisiin on saatavilla joko valmiita vakuumipusseja tai vakuumiputkia. On järkevää hommata kumpaakin varastoon, sillä peruspalat on helppo laittaa sopiviin vakuumipusseihin, kun taas erikoisemmat ja isommat palat on helpompi säilöä sopivan mittaiseksi leikattavissa olevaan vakuumiputkeen.

Vakuumikoneen avulla pidennät riistan tai kalan säilyvyyttä jopa vuodella! Mitä enemmän lihassa on rasvaa, sitä tärkeämpää on varmistaa ettei se pääse hapen kanssa tekemisiin.

Ale!
159,99 81,59
Ale!
39,99 27,99
Ale!
55,13 33,08
Ale!
39,99 27,99
Ale!
28,33 19,83