Miksi useat metsästäjät ja kalastajat arvostavat suuresti GoWild-sovellusta?

Lähes kaikki tietävät nykyään sosiaalisen median vaikutukset. Se voi olla mitä tahansa. Jotkut pitävät sitä pelkkänä häiriötekijänä, toiset taas stressaavana ja ahdistavana, mutta toisten mielestä se on paikka, jossa he voivat ilmaista mielipiteensä tai olla yhteydessä samanmielisiin ihmisiin. Kentuckylainen kaveri nimeltään Brad Luttrell ajattelee juuri näin ja hän tunnustaa sosiaalisen median voiman, koska hän voi kommunikoida metsästyksestä kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Niinpä hän kehitti ulkoilmasovelluksen, turvallisen paikan metsästäjille ja kalastajille, joka on ystävällinen mutta kilpailullinen ympäristö.

Koska metsästys on lisääntynyt ajan myötä, ihmiset usein kysyvät, miksi GoWild on niin suosittu, ja miksi se on niin arvostettu metsästäjien ja kalastajien keskuudessa. Tässä artikkelissa on vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin!

Turvallinen media metsästäjille ja kalastajille

Aivan niin kuin casino pelit, niissä voittavat haluavat jakaa tuloksensa verkossa tai niin kuin pelaajat haluavat kertoa tuloksistaan sosiaalisessa mediassa, niin metsästäjät kuin kalastajatkin haluavat esitellä ylpeinä taitojaan ihmisille! Vaikka näyttää siltä, että aina kun metsästäjät tekevät niin, he saavat vihaa niskoilleen intohimonsa (metsästyksen) vuoksi. Koska vain muut metsästäjät pystyvät ymmärtämään heidän intohimonsa arvon, he arvostavat GoWild-sovellusta, sillä se tarjoaa sen käyttäjille turvallisen paikan metsästäjille kommunikoida toistensa kanssa ja jakaa postauksia heidän metsästysonnestaan.

Informatiivinen alusta

Kalastus on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan harrastuksista ja yksi kansallisen identiteettimme pilareista. Joidenkin arvioiden mukaan jopa 30 % suomalaisista kalastaa vapaa-ajallaan. Kalastus onkin kiva keino saada elämään vähän jännitystä, sillä kalan nappaaminen on aina yhtä jännittävää.

Metsästys taas on yhteisöllinen ja luonnonläheinen tapa harrastaa. Jotkut itse asiassa sanovat, että metsästys ei ole pelkkä harrastus – se on elämäntapa. Metsästyskortin lunastaakin Suomessa vuosittain noin 300 000 ihmistä. Väkilukuun suhteutettuna määrä on huima verrattuna muihin Euroopan maihin.

Tärkein asia, josta useimmat kalastajat ja metsästäjät kuitenkin välittävät, on ”vuotuinen sato” eli yksinkertaisesti sanottuna metsästyksen antimet. Kuka sai parhaan saaliin? Se on kaikkein tärkein kysymys. GoWild voi vastata siihen helposti. Metsästäjät ja kalastajat voivat helposti kirjata tämän vuoden saaliit ja saada myös tietoa suurimmista saaliista.

Sosiaalisen piirin laajennus

GoWildilla sekä kalastajat että metsästäjät voivat tavata uusia ihmisiä, joilla on sama intohimo. GoWild mahdollistaa ihmisten ystävällishenkisen kilpailun. Olet sitten kalastaja tai metsästäjä, voit kilpailla muiden kanssa saaliin suuruudesta. Kilpailuissa metsästäjät ja kalastajat voivat kommunikoida saman henkisten ihmisten kanssa maailman laajuistesti. GoWild ei vain anna palkintoja, kuten vaatteita, varusteita, lippiksiä ja radiopuhelimia, kun kalastaja tai metsästäjä voittaa kisan, vaan myös motivoi heitä saalistamaan enemmän.

Saaliiden seuranta sovelluksessa

Useammat metsästäjät ja kalastajat arvostavat GoWild-sovellusta sen seurantaominaisuuden vuoksi. Se auttaa heitä seuraamaan kaikkia saamiansa saaliita. Kaiken lisäksi sillä on myös terveydellisiä hyötyjä, sillä se seuraa myös sydämen sykettä ja kaikkia suorittamiasi aktiviteetteja.

Auttaa saavuttamaan paremman elämäntavan

Niin metsästäjät kuin kalastajatkin ovat yleensä ulkoilmassa, koska sieltähän he saaliinsa saavat. Mutta myös metsästäjät voivat kyllästyä samoihin ruokiin ja siinä GoWild astuu kuvaan.  GoWild-sovelluksesta löytyy eri reseptejä villieläinten ja kalojen valmistukseen. Metsästäjät ja kalastajat voivat helposti löytää täydellisen reseptin ahvenen valmistukseen saadakseen täydellisen päätöksen täydelliselle päivälle.

Aiotko villiintyä GoWildilla?

GoWildin useiden käytännöllisten ominaisuuksien ansiosta ei ole epäilystäkään, miksi GoWild on niin arvostettu metsästäjien ja kalastajien keskuudessa.  Se ei vain auta saaliin saamisen tehokkuudessa, vaan se on myös tehokas itsessään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *