Jump to content
Tapsa22

Isoin kalanne??

Recommended Posts

No joo tää onkiin akilleen kantapää, kolmen kilon hauki saatu noin 10 vuotiaana, viime talvena muutama saman kokonen kirjolohi. Ennätystä ei siis parannettu reiluun 15vuoteen...  :-[ Ottaen huomioon että esim. Kesällä 2009 vetouistelu tunteja tuli reilusti yli 200...  pääsipähän taas tilittämään  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kymppi se on rikkomatta meikäläiselläkin, suurin kala on hauki 9,1kg joka tuli 90-luvun loppupuolella Keiteleeltä vetouistelemalla, lisäksi yli viiden kilon kaloja on tullut toistakymmentä. Suurin heittämällä saatu kala on 7,7kg hauki, sekin 90-luvun loppupuolella, joten 10 vuotta se on meikäläinenkin tahkonnut ennätyksiä parantamatta  :-[Ja kaikki kalat on saatu sisävesiltä, merelle melkein pitäisi päästä, jos sen 10kg:n maagisen rajan tosissaan haluaa rikkoa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Isoimmat 2 kalaa joskus 15vuotta sitten olivat teno joelta 19,847kg merilohi ja 12,342kg meritaimen. Noiden jälkeen ei ole tullu siellä kalassa käytyä :) Ensi kesänä ajattelin käydä viikon perhoa ja virveliä uittamassa siellä, jos budjetti sallii. Ja isoin hauki taitaa jäädä alle 9kg jtn 8,5kg kiepeillä :) Olen enempi jalokala miehiä. Ja isoin kuha taitaa olla 6,2kg.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...