Kuinka pakata laukkusi oikein, kun lähdet seuraavan kerran retkelle?

Retkelle kannattaa ottaa laukut mukaan

Menossa retkelle? Eikö sinulla ole aavistustakaan mitä pakata? Me turvaamme selustasi! Retkelle meneminen on aina hauskaa ystävien ja perheen kanssa. Saat pitää hauskaa, tutkia, syödä uskomatonta ruokaa ja vaikka mitä. Kuvittele, että istut nuotion äärellä katsellen tähtiä samalla kun tuoreiden metsäpuiden haju ympäröi sinua! Niin mahtavalta kuin retkeily kuulosatakin, pakkaaminen voi olla hektistä. Sinun on otettava mukaasi muutama olennainen tarvike.

Mitä pakata mukaan retkelle?

Jotkut tarvikkeet ovat välttämättömiä päivittäisessä käytössäsi, ja ne voit napata helposti lähikaupasta. Katsotaanpa niitä tarkemmin alla!

Vaatteet ja asusteet

Kun pakkaat, muista valita vaatteita, jotka on valmistettu kevyestä kankaasta. Varmista, että nämä ovat kosteutta hylkiviä, jotta voit käyttää samoja vaatteita uudelleen. Joitain välttämättömiä asioista, joita sinun on pidettävä mukanasi, ovat:

–      Vedenpitävä takki: vedenpitävän takin mukaan ottaminen on sinulle välttämätöntä. Et koskaan tiedä, milloin alkaa satamaan, joten on parasta kantaa vedenpitävää takkia mukanasi.

–      Vaelluskengät: nämä ovat pakolliset ja varmista, että et unohda niitä. Tämä tekee vaellusretkestä paljon hauskemman. Normaalien kenkien käyttämistä matkallasi on ehdottomasti vältettävä. Et halua kipeitä jalkoja kävellessäsi, joten varmista, että hankit parin vaelluskenkiä matkallesi.

–      Aurinkolasit: Muista ottaa aurinkolasit mukanasi estääksesi kirkkaan auringon häikäisyn.

–      Pitkähihaisia paitoja: Missä oletkin, yöllä tulee kylmä, joten sinun on parasta pitää paria pitkähihaista paitaa mukanasi.

–      Uimapuku: Ota ihmeessä myös uimapukusi mukaan, jotta voit nauttia järvessä uimisesta päivän aikana.

Olennaiset ruokailuun

Sinun on valmistettava siellä aterioita, joten on parasta ottaa muutama olennainen tarvike mukaasi. Metsässä ei ole paljon ravintoloita, joten muista pakata alla mainitut tarvikkeet.

–      Retkikeitin sekä polttoainetta

–      Astiat, joita tarvitset ruoanlaittoon ja syömiseen

–      Uudelleenkäytettäviä vesipulloja kuljettaaksesi vettä

–      Kevyt pyyhe

–      Ruokaa. Tämä sisältää valmiiksi pakatut välipalat, patukat, mehut ja paljon muita.

Varmista, että pidät yllä mainitut tuotteet mukanasi, jotta voit nauttia retkestäsi ongelmitta. Näin voit istua nuotion äärellä, pelata hieman NetBet kasino -pelejä, kuunnella leirilauluja ja mutustella samalla lempiruokaasi!

Henkilökohtaiset tavarat

Keskellä metsää et tule löytämään lähikauppaa, joten sinun on parasta ottaa mukaasi kaikki olennaiset henkilökohtaiset tavarat! Retkeillessä tässä on pari henkilökohtaisia tuotetta, jotka sinun täytyy pakata mukaasi.

–      Wc-paperi: Tämä on ehdottomasti välttämätön – älä unohda sitä kotiin!

–      Aurinkovoide: Pidä itsesi turvassa auringolta. Viimeinen asia, jota haluat, on palaa auringossa retkeilymatkan aikana.

–      Huulirasva

–      Hyönteismyrkky: Koska tulet oleskelemaan ulkona koko ajan, on todennäköistä, että kohtaat myös itikoita ja muita hyönteisiä. Älä ota hyönteismyrkky kanssasi pysyäksesi turvassa kaikilta hyönteisiltä.

–      Käsihuuhde: Kylpyhuoneita ei ole käytettävissä, joten muista aina pitää käsien desinfiointiaine mukanasi. Pysy turvassa kaikilta bakteereilta.

–      Ensiapupakkaus: Pidä ensiapupakkaus aina mukanasi. Pidä myös peruslääkkeitä kanssa laukussa. Näitä ovat esimerkiksi allergialääkkeet, voiteet, vatsalääkkeet ja tarvittaessa henkilökohtaiset lääkkeesi.

–      Hygieniapakkaus: Pakkaa hygieniatuotteesi mukaan. Tähän sisältyy hammasharja, hammastahna, saippua ja hiusharja.

–      Särkylääkkeet: Särkylääkkeet ovat välttämättömiä matkan aikana. Sinun on otettava mukaan ainakin pari matkaasi varten.

Tarvitsemasi navigointityökalut

Tulet matkustamaan ja yöpymään muutamassa eri paikassa, joten sinun on tärkeää ottaa mukaasi pari tärkeää tarviketta. Et halua eksyä matkan aikana. Varmista kuljettaa näitä mukanasi, jotta pysyt reitilläsi.

–      Kannettava GPS

–      Kartta ja kompassi

–      Eri laturit

–      Kartat

–      Oppaat

–      Kyniä

–      Taskulamput

–      Lyhty tarvittaessa

Välttämättömät tuotteet

Saadaksesi hyvät yöunet retkelläsi, sinun on otettava muutama tärkeä tarvike mukaasi. Näihin kuuluu teltta, makuupussi, ilmapatja, matkatyyny, taitettava tuoli ja taskuveitsi. Muista pitää kaikki nämä asiat mukanasi matkoilla. Ilman hyviä yöunia, olosi on hankala ja epämukava, etkä pysty nauttimaan matkastasi.

Viihde

Matkustatko ystäviesi kanssa? Sinun täytyy pitää pari asiaa mukanasi, jotta voitte pitää hauskaa matkan aikana. Näitä ovat kalastuslaitteet, pelikortit, lautapelejä ja vaikka mitä. Ota myös vaikka ladattu läppäri mukaasi, jotta voitte katsoa elokuvan ystäviesi kanssa.

Oletko valmiina seuraavaa retkeä varten?

Tässä päättyy meidän listamme tärkeimmistä tavaroista, joita tarvitset retkellesi. Et tarvitse niitä kaikkia, muista vain pitää nämä mielessäsi ja ottaa ne, jotka ovat sinulle välttämättömiä. Hauskaa retkeä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *